Uitloopactie 2019 | F500PLUS en L230LMA

De laatste F500PLUS en L230LMA uit voorraad én aantrekkelijk geprijsd

 

Na de introductie van de nieuw ontwikkelde KF5600 bewerkingscentrum en de KL2300serie draaimachine, start Hyundai Wia nog dit jaar met de uitloop van de F500PLUS en de L230serie. De perfecte aanleiding om beide modellen tot het einde van dit jaar tegen een speciale uitloopactieprijs aan te bieden. Doordat de F500PLUS bewerkingscentra en de L230serie draaimachines in Hamburg op voorraad staan, kunnen de machines ook zeer snel uitgeleverd worden.

Dit is de kans om nog voor het einde van het jaar het machinepark uitbreiden met een hoog nauwkeurige en betrouwbare bewerkingscentrum of draaibank. Tot en met 31 december 2019 leveren we de laatste exemplaren snel, aantrekkelijk geprijsd en zo lang de voorraad strekt.

Ware bestsellers

Dankzij het succes van de F500PLUS en de L230serie heeft de productie van beide modellen nog volop doorgedraaid na de introductie van de nieuwe opvolgers. “Beide machines zijn ware bestsellers,” aldus Theo Coffeng, directeur van Dymato. “Van de F500PLUS heeft de Koreaanse machinebouwer er maar liefst 4.457 wereldwijd geleverd en van de L230serie zijn er in totaal 1.169 in gebruik genomen.” Beide machines scoren goed wanneer het gaat om een hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten. “Dit was voor groot aantal klanten van Dymato een belangrijke reden om hun machinepark met meerdere machines uit deze series uit te breiden.”

 

“De oudste dateert uit 2007. Daarvan hebben we één keer een sensor
moeten vervangen en hij werkt nog steeds heel nauwkeurig. Qua onderhoud zijn dit
de aantrekkelijkste machines die er zijn.”

Directeur Jeroen Verdonschot | GFM Master in Parts

 

Robuuste bewerkingscentrum

De F500PLUS is een robuust drie-assig bewerkingscentrum dat een hoge nauwkeurigheid paart aan een grote dynamiek. De machine staat garant voor een hoge stabiliteit, met een minimum aan thermische effecten.

 

 

Hoge nauwkeurigheid en productiviteit

Ook de L230LMA draaimachine onderscheidt zich door de combinatie van hoge nauwkeurigheid en hoge productiviteit. Alle lineaire assen beschikken over dubbel gelagerde en door servomotoren aangedreven kogelomloopspillen met grote diameter.

 

 

Vraag nu een offerte aan!

Benieuwd naar alle specificaties van de  uitloopmodellen F500PLUS en de  L230LMA? Vraag via de actiepagina een officiële offerte aan en we informeren graag verder over de machines en de actievoorwaarden.

Lees meer

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.