Hanwha HCR 12 op de EMPACK 2019 in Mechelen

Vandaag is de tweede en laatste dag van de EMPACK 2019 in Mechelen. De Hanwha HCR 12 is te zien in een palletiseeropstelling op de stand van Schmalz Benelux op beursstand E031. Naast de Hanwha HCR – 12 cobot wordt er in deze opstelling gebruik gemaakt van een RVS frame, Schmalz vacuüm werktuig en een lift-unit van SKF. Deze elementen zijn samengebracht door RCO Mechatronics uit Rijen.

Stapelen volgens vooraf ingesteld patroon

Via het bedieningspaneel van de Hanwha HCR – 12 wordt een stapelpatroon geselecteerd. De lege pallet kan zowel links als rechts van de cobot gelegd worden. Een sensor detecteert de pallet en zodra er een doos klaar staat zal de cobot deze op de pallet plaatsen. Hierbij wordt de doos geplaatst volgens een vooraf ingegeven patroon. De cobot herhaalt het proces tot de pallet vol gestapeld is.

Hanwha Robotics HCR cobot serie

Nieuwsgierig geworden naar de volledige serie HCR cobots van Hanwha Robotics? In onze productcatalogus staat aanvullende informatie en kan een brochure over de collaborative robots gedownload worden. Of neem contact op met Dymato via info@dymato.nl of telefoonnummer 0318-550800.

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.