Nieuwe brochure AeroCell en CompactCell online beschikbaar

Vanaf vandaag kan de nieuwe brochure van de bavius HBZ AeroCell en HBZ CompactCell gedownload worden in de Dymato productcatalogus. In deze brochure is er onder andere meer informatie te vinden over de nieuwe HBZ CompactCell 600/100 en de nieuw ontwikkelde bavius milling head (BMH). Deze twee innovaties werden eerder dit jaar ook op de EMO in Hannover getoond.

EMO 2019 aftermovie

Op de stand van bavius tijdens de EMO 2019 in Hannover was de nieuw ontwikkelde BMH freeskop live te zien. De HBZ CompactCell 600/100 bewerkingscentrum werd middels Powerwall VR-technologie op de beurstand getoond. Met een speciale 3D bril was de nieuwste CompactCell vanuit verschillende hoeken te bekijken. Niet de mogelijkheid gehad om de stand van bavius op de EMO te bezoeken? Bekijk hier de bavius aftermovie.

Topprestaties op verschillende vlakken

Bavius (het vroegere Handtmann) levert vier modellijnen van 5-assige bewerkingscentra voor de meest uiteenlopende materiaalsoorten zoals titaan, staal, aluminium en composite. Alle modellen leveren topprestaties in  nauwkeurigheid, productiviteit en rendement. Met dit gevarieerde productportfolio is bavius een betrouwbare partner voor specifieke productie-uitdagingen voor een breed scala aan branches en dan met name de luchtvaartindustrie.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.