DYMATO wint Hanwha Robotics dealer award

Tijdens de Hanwha Partner dagen in Frankfurt heeft Theo Coffeng namens Dymato een award van Hanwha Robotics in ontvangst genomen. Met de uitreiking van de award mag Dymato Automation zich officieel ‘Distributor of the year 2019’ noemen. “Het was een enorme eer om in aanwezigheid van alle Europese dealers van Hanwha Robotics deze prachtige award in ontvangst te mogen nemen”, aldus Coffeng.

Dymato Automation vertegenwoordigt Hanwha Robotics al sinds 2018 in de Benelux. “We waren destijds de eerste officiële dealer buiten Korea van de Hanwha Robotics HCR collaboratieve robots. Sindsdien is het aantal dealers en samenwerkingspartners enorm gegroeid”, vertelt Martin Visser, Accountmanager Robotics bij Dymato.

De ontwikkelingen in de collaboratieve robot wereld gaan zo snel, dat een goede samenwerking tussen de fabrikant en alle dealers cruciaal is voor de verdere groei. “Elke partner van Hanwha Robotics ontwikkelt zijn eigen applicaties en producten voor de HCR cobots. Tijdens de Hanwha Robotics Partner dagen kunnen we deze ontwikkelingen goed met elkaar delen en blijven gelijk op de hoogte van de ontwikkelingen die in de komende periode nog gaan volgen”, legt Visser uit.

 

 

Nieuwe innovaties in de schijnwerpers

De Hanwha Robotics Partner dagen staan in het teken van het delen van kennis en het tonen van nieuwe ontwikkelingen en innovaties van zowel dealers als verdere samenwerkingspartners. Tijdens dit evenement toonde Dymato bijvoorbeeld de HCT-1200 tafel. Met dit nieuwe product wordt een complete en kant-en-klare oplossing geboden voor het beladen en ontladen van metaalbewerkingsmachines. Maar ook RCO Mechatronics was in Duitsland aanwezig om alle partners de SRP Cobot palletiseeroplossing te demonstreren. OnRobot liet de laatste ontwikkelingen op het gebied van grippers zien.


Veelzijdig en flexibel

Van palletiseren tot aan lassen; de verschillende toepassingen demonstreren keer op keer de veelzijdigheid en flexibiliteit  van cobots. Benieuwd of de inzet van een cobot ook voor u de juiste weg is om te automatiseren, neem contact met ons op voor advies.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.