Vacature Accountmanager Robots
Hanwha HCR Robotics

Sinds 1 maart 2018 zijn wij exclusief dealer van Hanwha Precision Machinery. Namens dit Zuid-Koreaans techbedrijf verkopen we in de Benelux ‘collaborative robots’, flexibele robots die in productieomgevingen veilig tussen en met mensen samen werken. Daarmee is een revolutie aanstaande: in de productie, in de automatisering en op de werkvloer.

Voor ons Sales Team zijn we opzoek naar een Accountmanager Robots. Het betreft hier een fulltime functie waarin je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het in de markt zetten en verkopen van de robots van Hanwha Precision Machinery.

Van acquisitie tot verkoop

Wil jij namens Dymato het verhaal van de ‘robotrevolutie’ aan bestaande en nieuwe klanten vertellen? Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe zakelijke relaties en de daadwerkelijke verkoop van de robots. Ook advies geven aan relaties over het succesvol integreren van een robot in hun bedrijf is onderdeel van de rol.

Dynamisch en persoonlijk

Dymato is een dynamische organisatie en succesvol leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Dymato wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Ons deskundig team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Lees hier de volledige vacature: Vacature Accountmanager Robots. Graag ontvangen wij je sollicitatie per mail op [email protected], of bel ons gerust eerst voor meer informatie: John Takkebos, 06-22701123.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.