Wie zijn wij

Visie en Missie

Vacatures

Service

Wie zijn wij

DYMATO, in 2004 door de huidige eigenaren Theo Coffeng en Ingrid Coffeng  opgericht, is een succesvolle leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots.

Ons deskundig team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Dymato wordt als vooraanstaande vertegenwoordiger door de fabrikanten van machines ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dit heeft al geleid tot diverse internationale erkenningen voor Dymato.

Met ons leveringsprogramma, de know-how van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de dienstverlening, heeft DYMATO in de markt een belangrijke positie ingenomen.

Dymato levert machines van de volgende fabrikanten:

 • HYUNDAI-WIA - Draaimachines en bewerkingscentra
 • BAVIUS - Portaalfreesmachines
 • HANWHA - Langdraaimachines en collaboratieve robots
 • GURUTZPE - Vlakbeddraaimachines
 • MITSUBISHI - Vonkerodeermachines
 • RÖDERS - HSC bewerkingscentra
 • HEGENSCHEIDT - Draaimachines voor de spoorwegindustrie

Visie en Missie

Onze drijfveer is innovatie.

Implementeren van nieuwe technologieën om een betrouwbaar en efficiënt productieproces te realiseren.

De ambitie van Dymato is om in een partnership met onze afnemers en leveranciers, de concurrentiekracht te versterken.

Ons enthousiaste team heeft een open en pragmatische aanpak waardoor wij oplossingsgericht werk leveren.

Onze visie is dat ons bedrijf FLEXIBILITEIT en DYNAMIEK moet hebben om te anticiperen op de snel veranderende marktomstandigheden. Dat betekent voor de ondernemer dat hij continu zijn productieproces moet verbeteren en daarnaast ook open moet staan voor het toepassen van nieuwe technologieën. Om dit te bereiken zijn strategische partnerships noodzakelijk.

Wij zijn lid van FPT-Vimag.


Vacatures

VACATURE - DYMATO ZOEKT VERSTERKING

Bouw jij met ons mee aan DYMATO - THE NEXT GENERATION? 

Wij zijn op zoek naar talenten en professionals voor diverse afdelingen!

Wil jij deel uitmaken van ons DYMATO team, samen met ons de toekomst vormgeven en successen behalen? Wij bieden volop mogelijkheden en jouw bijdrage is van grote waarde voor onze volgende groeifase:

Dit is een UNIEKE kans om aan te sluiten bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van topklasse CNC machines en procesautomatisering. Je bent van harte welkom! 

Bekijk onze video en bel ons gerust voor meer info of kom langs voor een kop koffie. 

 


Service

SERVICE Dymato legt de nadruk op betrouwbaarheid; weinig stilstand en bij een storing snel de problemen oplossen. Om de continuïteit van de productie te waarborgen biedt DYMATO haar klanten met eigen service-technici een accurate dienstverlening gericht op het verhelpen van storingen, inbedrijfstelling en preventief onderhoud, maar ook op machineverhuizingen en revisie van metaal­bewerkings­machines.

Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Van alle storingsmeldingen wordt 95 % door ons service team telefonisch opgelost. In de resterende gevallen is een van onze monteurs binnen 24 uur bij de klant.

Alle fabrikanten die wij vertegenwoordigen hebben een Europese vestiging, waar zij naast machines ook een grote onderdelen voorraad aanhouden. Dit maakt NEXT-DAY delivery mogelijk.

Wij zijn VCA gecertificeerd. 


  DYMATO B.V.

  Ravelijn 48,

  3905 NV Veenendaal

  The Netherlands

  0318 550 800

  info@dymato.nl

  service@dymato.nl

  Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze dienstverlening neem dan contact op via onderstaand formulier of via onze contactgegevens.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Klantnaam (verplicht)

  Functie

  Uw email (verplicht)

  Uw vraag/opmerking

  E-mail: verkoop@dymato.nl

  Cookies van Dymato

  Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.