Primeurs vallen in de smaak op TechniShow 2018
Overzicht van de beursstand van Dymato op de TechniShow 2018.

Met een goed en voldaan gevoel kijkt Dymato terug op de TechniShow 2018. In de Jaarbeurs Utrecht konden onze bezoekers rekenen op twee primeurs: zij maakten kennis met het nieuwe machineconcept van de Hyundai Wia XF2000 en de cobot Hanwha Techwin HCR. Beide primeurs waren zeer succesvol!

 

Voor Dymato was de TechniShow 2018 een belangrijke gelegenheid om bestaande én nieuwe klanten te ontmoeten. Vanaf de eerste dag was het een komen en gaan op onze stand, waar we een evenwichtig beeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van frezen, draaien en draadvonken presenteerden. Acht machines van Hyundai Wia, Röders en Mitsubishi werden gedemonstreerd. Met name de Hyundai WIA XF2000 trok veel belangstelling. Voor klanten die op een vernieuwende manier vijfassig willen bewerken, was het nieuwe machineconcept een schot in de roos.

 

Publiekstrekkers

Daarnaast was op onze stand ook de Hanwha Techwin HCR te bewonderen. Deze collaboratieve robot (cobot) werd in de Jaarbeurs voor het eerst in de Benelux gepresenteerd. Dat hebben we geweten, want de twee robots op onze stand ontpopten zich tot publiekstrekkers. De belangstelling voor de cobot was breed, variërend van de eigen klanten en de interesse van de verspanende industrie tot bedrijven uit de kunststofverwerkende industrie, assemblage en andere markten. Dymato ziet dit als een mooi signaal. Wij constateren dat de behoefte aan automatiseringsoplossingen flink groeit.

Het leidde tevens tot de eerste verkoop van de Hanwha Techwin HCR. AluArt Aluminium was op zoek naar een laagdrempelige en veilige oplossing, waarmee zij haar bewerkingsproces verder kan automatiseren. De cobot komt daarom aan de CNC freesmachine Hyundai Wia iCut 380MD, een compact high speed boorfreescentrum, te staan. AluArt Aluminium levert aluminium producten voor de bouw. Van hoekprofielen tot hoekbeschermers, van ventilatieroosters tot speciale koppelprofielen. Een aantal hiervan wordt ook zelf bewerkt door het bedrijf uit Nieuwegein. Op de eerste verkoop van de cobot Hanwha Techwin HCR werd uiteraard een glaasje gedronken.

Hogere waardering

Het goede gevoel dat Dymato aan de TechniShow 2018 overhoudt, vertoont een duidelijke parallel met de gepresenteerde bezoekerscijfers van de beursorganisatie. De TechniShow 2018 trok meer publiek dan twee jaar geleden en kreeg bovendien een hogere waardering: bezoekers gaven de TechniShow 2018 een 7,8 als gemiddeld rapportcijfer. Een buitengewoon hoge score.

Dymato dankt via deze weg nogmaals alle bezoekers voor de interesse in de machines op onze beursstand. Het was een meer dan geslaagd evenement: Enjoy working together!

               

               

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.