Studenten University of Twente bezoeken Hanwha Robotics

Onlangs bezochten studenten van University of Twente op uitnodiging van Junho Lee het hoofdkantoor van Hanwha Precision Machinery in Korea. Het bezoek stond in het teken van de HCR cobot serie en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van collaboratieve robots.

Van Europa naar Korea

De aanleiding voor dit bezoek was een reis van de heer Junho Lee (Senior Research Engineer bij Hanwha)  in april dit jaar door Europa, waar hij op zijn beurt onder andere de University of Twente had bezocht. Tijdens zijn ontmoeting met Prof. Dr. Ir Stafano Stramigioli (Vice President Research euroRobotics) beloofde hij de heer Stramigioli en de studenten  van de universiteit bij de eerst volgende gelegenheid te verwelkomen bij Hanwha in Korea.

Rondleiding Robotics R&D Center

De groep kreeg een presentatie en een uitgebreide rondleiding van Clair Song (Marketing Hanwha robotics)  door het hoofdkantoor van Hanwha. Hierbij bezochten ze verschillende afdelingen waaronder ook het Robotics R&D Center. Het was fijn dat de groep tijdens deze reis in Korea ook tijd vrij kon maken voor dit bezoek aan Hanwha Precision Machinery.

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.