Eenvoudig en flexibel palletiseren in kleinere ruimtes

Eenvoudig en flexibel palletiseren met de Hanwha HCR-12 cobot en SRP palletiser

Ook bij weinig ruimte is een mooie automatiseringsslag mogelijk met de Hanwha cobots van Dymato. Zo is goed te zien op de beelden waarop te zien is hoe de SRP palletiser van RCO Mechatronics, voorzien van de Hanwha HCR-12 cobot van Dymato eenvoudig en flexibel wordt ingezet voor het automatisch palletiseren van dozen. Hiermee worden langdurige repetitieve handmatige draaibewegingen die kunnen leiden tot fysieke klachten, uit handen genomen.

Automatisering van repetitieve taken zoals palletiseren is een wens van veel bedrijven. Niet zelden is echter de beschikbare ruimte een issue. Grotere industriële robots nemen veel plek in. Dit past niet altijd in de aanwezige opstelling. De SRP palletiser met Hanwha collaboratieve robot is uitgerust met een geavanceerd veiligheidssysteem en kan zo veilig tussen en met mensen samenwerken, neemt weinig ruimte in en kan verplaatst worden. Als de cobot in aanraking komt met een medewerker, stopt deze en kan ook weggeduwd worden. 

Bekijk in de video hieronder hoe de SRP palletiser van RCO Mechatronics met de Hanwha HCR-12 cobot van Dymato automatisch dozen palletiseert. 

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.