Tiende editie Handtmann ‘Aerospace Days’ weer groot succes

In oktober 2014 vond in het hoofdkantoor van Handtmann A-Punkt Automation in Baienfurt (D) de tiende editie plaats van de ‘Aerospace Days’. Het jaarlijkse evenement waar de producent van vijfassige HSC bewerkingsmachines zijn klanten informeert over noviteiten in het programma en over trends op het gebied van technologie en markt. Meer dan 170 deelnemers uit twaalf landen onderstrepen het succes van het evenement.

Voor het eerst was de naam van het tweedaagse evenement uitgebreid tot ‘Technology & Aerospace Days’. Dit om het belang van technologische ontwikkelingen te onderstrepen, maar ook omdat Handtmann met de introductie van de HBZ Trunnion nieuwe marktsegmenten is gaan betreden. Lag het accent tot nu toe op klantspecifieke turn-key opdrachten voor de aerospace sector, de standaardmachines uit de HBZ Trunnion serie zijn ook interessant voor nieuwe sectoren als bijvoorbeeld de modellenbouw en de gereedschapindustrie.

HBZ Trunnion 80T

De ‘Technology & Aerospace Days’ bieden de mogelijkheid om in directe feedback met klanten de hedendaagse ontwikkelingen en trends op het gebied van vijfassige HSC bewerkingen te bediscussiëren. Direct aan de machine wordt gedemonstreerd welke oplossingen Handtmann daarbij kan bieden. Een van de hoogtepunten vormde deze keer de presentatie van de HBZ Trunnion 80T, het nieuwe draaifreescentrum dat door Handtmann het afgelopen jaar is gelanceerd. Op de tweede dag werd daarnaast een bezoek gebracht aan de firma Blum-Novotest GmbH in Grünkraut (bij Ravensburg), een hoogwaardige toeleverancier op het gebied van test- en meettechnologie voor de Handtmann-machines.

25-jarig jubileum

De ‘Technology & Aerospace Days’ worden jaarlijks georganiseerd, direct aansluitend op de Sales Conference en de Service Day. De evenementen vielen dit keer samen met de viering van het 25-jarig jubileum van Handtmann A-Punkt Automation . Het bedrijf heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde en internationaal opererende producent van vijfassige HSC bewerkingsmachines.

Pic_6 - Kopie
"Alle machinelijnen in het programma van Handtmann werden gedemonstreerd aan de hand van concrete bewerkingen in diverse materialen"
Pic_2
"Aan de tiende editie van de Handtmann ‘Aerospace Days’ (voor het eerst omgedoopt in ‘Technology & Aerospace Days’) namen 170 bezoekers deel"
Pic_4 - Kopie
"In kleine groepen werden de deelnemers door de montagehallen van Handtmann geleid. Op die manier was er alle ruimte voor een directe uitwisseling van vragen en ervaringen"
Pic_3_1
"De voordrachten door specialisten werden afgewisseld door praktische demonstraties direct aan de machine"
Pic_3_2 - Kopie
"Alle machinelijnen in het programma van Handtmann werden gedemonstreerd aan de hand van concrete bewerkingen in diverse materialen"
Pic_5_1 - Kopie
"Een van de hoogtepunten tijdens de ‘Technology & Aerospace Days’ vormde de presentatie van de HBZ Trunnion 80T, het eerste draaifreescentrum in het programma van Handtmann"
Pic_5_2 - Kopie
"De HBZ Trunnion 80T in actie bij de bewerking van een stalen afdichtring"

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.