Nieuw QM-systeem onderstreept ambities Handtmann

Logo qualiteitsmanagementGeen tevreden klanten, maar enthousiaste klanten. Dat is wat Handtmann A-Punkt Automation nastreeft met haar HSC-machines. Dat wordt bereikt dankzij het modulaire machineconcept, waardoor machines naadloos kunnen worden aangepast op de individuele eisen die door klanten worden gesteld. Vaste waarde is daarbij een optimale combinatie van nauwkeurigheid, productiviteit en prestatievermogen.

Die focus op nauwkeurigheid en productiviteit is terug te vinden in de interne bedrijfsprocessen. Handtmann heeft recentelijk een dynamisch kwaliteitsmanagementsysteem geïntroduceerd dat niet alleen garant staat voor de kwaliteit van de afgeleverde machines, maar ook voor een actief en continu proces van verbeteringen. Dit QM-systeem strekt zich uit over alle disciplines en niveaus binnen de onderneming en individuele medewerkers worden in staat gesteld hun persoonlijke kennis en vakmanschap in te brengen. Vakbekwame, enthousiaste en bedrijfsmatig denkende medewerkers vormen in de visie van Handtmann het belangrijkste kapitaal voor een succesvolle bedrijfsvoering en persoonlijk engagement draagt substantieel bij aan dit succes.

Het beleid wordt daarbij gedragen door een sterk gevoelde verantwoordelijkheid voor mens en omgeving. Bij alle strategische beslissingen vormen veiligheid en ecologie belangrijke afwegingen.

 Kwaliteit-_MG_7402 Herr Nielsch - Kwaliteitsmanagement HBZ_TR_80_Automation_small08

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.