Röders presenteert Umati in Hannover

Van 16 tot en met 21 september 2019 is de EMO in Hannover opnieuw een platform voor innovatieve oplossingen, industriële toepassingen en toekomstige technologieën in de metaalbewerking. Tijdens deze editie zal er in het bijzonder aandacht worden besteedt aan ontwikkelingen op het gebied van ‘Industry 4.0’. De livegang van Umati (Universal Machine Tool Interface) sluit hier naadloos op aan. Röders is een van de 50 fabrikanten van bewerkingsmachines die een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de gestandaardiseerde interface. Tijdens de EMO zal deze ontwikkeling, onder andere door Röders, voor het eerst live gepresenteerd worden.

Demonstratie op de EMO

Het netwerken van machines, systemen en software is op dit moment een van de belangrijkste trends in de productie. Umati doet dit op basis van de internationale interoperabiliteitsnorm OPC UA – gemakkelijk, veilig en snel. Op de stand van Röders (Stand D58 / Hal 12) zal een RXP501 met automatisering RCS3 staan die voorzien is van de gestandaardiseerde interface. Bezoekers kunnen een live demonstratie zien tijdens de beurs op de stand van Umati (stand E24, Hal 9).

Open huis in Soltau-Harber

Röders richt zich op het topsegment van het hoognauwkeurig frezen en coördinaat slijpen. Ze zijn in staat om klant specifieke oplossingen te realiseren. Er zijn inmiddels meer dan 2500 machines geïnstalleerd in meer dan 50 landen. Tijdens de beursweek organiseert Röders ook een open huis in het nieuwe kantoorgebouw in Soltau-Harber. Na een ruim een jaar bouwen is de 4000 m2 nieuwbouw onlangs in gebruik genomen en heeft Röders voldoende ruimte om de komende jaren weer verder te groeien.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.