DAAG ONS UIT

Bijzonder concept voor productiviteit en lage stuksprijzen

 

Hanwha introduceert met de CNC-langdraaimachine XD26II-V een bijzonder concept voor productiviteit en lage stuksprijzen als het gaat om precisie CNC-draaidelen. Met de nieuwe NC-gestuurde B-as, met 8 gereedschapsposities, de harmonic drive voor een hoog koppel én de dubbel Y-as, bewerken hoofd- en subspindel van deze machine simultaan de precisie-onderdelen. Dat levert 30 tot 40 procent kortere cyclustijden op vergeleken met een gewone CNC-draaimachine.

Omstellen van langdraaier naar kortdraaier

Het omstellen van de langdraaimachine op een ander product vergt amper extra tijd, want Hanhwa levert deze machine ook in een convertible versie. Die is snel omgebouwd van langdraaier (met geleidebus) naar kortdraaier (zonder geleidebus).

Daag ons uit

Benieuwd hoeveel productiviteitswinst u kunt behalen met de Hanwha XD26II-V? Daag ons uit en laat ons voor uw product een gedetailleerde tijd- en kostprijsstudie maken. Die zal u overtuigen. Met Hanwha krijgt het begrip multitasking in de productie van compacte precisie-onderdelen een nieuwe dimensie.

Ga naar de productcatalogus om de specificaties te bekijken. 

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.