Informatie Robotiq grippers online beschikbaar bij Dymato

Vanaf vandaag zijn de grippers van Robotiq in de online productcatalogus van Dymato te vinden. De Canadese gripperfabrikant levert de Hand-E, 2F-85 en 2F140 grippers standaard met kant-en-klare plug-in software voor de cobots van Hanwha Robotics. De aanleiding om ook online meer informatie zoals brochures, productspecificaties en productvideos beschikbaar te maken.

Kant-en-klare software

"Hanwa HCR cobot met Robotiq Hand-E grijper"

“We hebben de grippers van Robotiq al veelvuldig succesvol in kunnen zetten bij automatiserings-projecten die we hebben uitgevoerd met de Hanwha Robotics HCR cobots.  De combinatie van de brede inzetbaarheid van de grippers en de gemakkelijke implementatie, maakt dat we graag op de grippers van Robotiq terugvallen bij nieuwe projecten,” vertelt Willem van Dam, Area Sales Manager bij Dymato. “De Hand-E, 2F-85 en de 2F-140 grippers zijn de eerste Robotiq grippers die standaard geleverd worden met de plug-in software. We verwachten dat we spoedig ook andere producten van Robotiq met de kant-en-klare software kunnen leveren. Ook dan zullen we producten beschikbaar maken in onze productcatalogus om klanten te informeren over de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.”

Hand-E grijper

De Robotiq Hand-E gripper is een flexibele collaboratieve grijper met een compacte en ergonomische vormgeving die het gevoel van werken met collaboratieve robots versterkt. Het formaat van dit type grijper houdt echter niet in dat deze alleen voor lichte applicaties gebruikt kan worden. De Hand-E heeft een maximaal draaggewicht van 5 kilogram en wordt geleverd met drie verschillende type grijper vingers.

2F-serie grijpers

De Robotiq 2F-serie grijpers heeft door zijn unieke eigenschappen een breed scala aan inzetbaarheid. Als allereerste adaptieve grijper voor collaboratieve robots heeft Robotiq de wereld veroverd. De 2F-85 variant mede door het grote bereik van 85 mm en maximale draaggewicht van 5 kg bruikbaar een grote verscheidenheid aan applicaties. Bij de 2F-140 is het bereik maarliefst 140 mm met een maximaal draaggewicht van 2,5 kg.

Nieuwsgierig naar de collaboratieve robots van Hanwha of andere accessoires  op het  gebied van automatisering? Kijk in onze productcatalogus onder de categorie ‘automatiseren’ voor het volledige overzicht.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.