Nieuwe Handtmann vorkkop!

Nieuwe Handtmann vorkkop! Live te zien op de EMO 2017 in Hannover in combinatie met de HBZ CompactCell

Op de EMO in Hannover presenteert Handtmann dit jaar een nieuwe combinatie die garant staat voor een significante verbetering van de dynamiek en freesprestaties! Voor het eerst zal de vernieuwde versie van het 5-assige horizontale bewerkingscentrum HBZ CompactCell 200/100 met pallet automatisering uitgerust zijn met de nieuwe Handtmann vorkkop.

Een zeer hoog dempend vermogen en stijfheid, de verbeterde en lager-onafhankelijke hydraulische klemmen, alsmede de hoogdynamische directe aandrijvingen zorgen voor betere betrouwbaarheid, snelheid en versnellingen in dynamische 5-assige HSC-bewerking. Dit voordeel treedt vooral in werking bij het combineren van lange gereedschappen met hoge spindelsnelheid en snijsnelheid. Met het oog op het realiseren van het hoogste constante snijvolume in een zo klein mogelijke ruimte, slaagde Handtmann erin om een freeskop te ontwikkelen die speciaal is ontworpen voor hoge snijsnelheden om de prestaties van de machines verder te vergroten.

De HBZ CompactCell is nu verkrijgbaar met een groter gereedschapmagazijn, een groter werkbereik en een verbeterd dempend vermogen, geperfectioneerde ergonomie en temperatuurcompensatie tezamen met een verbeterde nauwkeurigheid.

Met een complete lijn aan vorkkoppen “HMH” (= Handtmann Milling Head) biedt Handtmann nu het belangrijkste onderdeel van de freeskop voor hun machines zelf aan. Verschillende kop en spindel combinaties samen met retrofitting, maken customized configuraties mogelijk.

U kunt de HBZ CompactCell in combinatie met de nieuwe, door Handtmann ontworpen vorkkop live bewonderen op de EMO tijdens het bewerken van een aluminium werkstuk voor de aerospace industrie. Bezoek de stand C74 in hal 12 van 18 tot en met 23 september.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag naar de stand en voorzien u van een parkeergelegenheid en hapje/drankje uiteraard.

Colin Jennings: 06 50272633 / Willem van Dam: 06 20412719

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.