Dymato op de EMO 2017

De wereld van de metaalbewerking. U komt toch ook? De EMO is dit jaar van 18 t/m 23 september weer terug in Hannover, onze fabrikanten demonstreren hun innovaties waarbij dit jaar de nadruk ligt op Industrie 4.0. Dit belooft een hoop goeds!

Hyundai-Wia

Hyundai-Wia zal 13 machines tentoonstellen waarvan 6 draaimachines, 6 verticale bewerkingscentra en 1 horizontaal bewerkingscentrum. De nadruk ligt op het digitaliseren van de werkvloer, met meerdere machines die zijn aangesloten op Hyundai-Wia’s iTROL besturing. Een echte eyecatcher is de KM2600MTTS met draai-freescombinatie en ook de 5-assige bewerkingscentra XF2000 en XF6300 met Heidenhain besturing zijn een imposante verschijning.

Stand: B46 / Hal 26

Röders

De toonaangevende leider op het gebied van hoognauwkeurig frezen is zonder twijfel het portfolio van Röders. Zij geven u de kans om in één dag kennis te maken met vijf van hun beste bewerkingscentra waaronder de RXU1201DSH met dynamische 5-assige bewerking van een metaalwerkstuk. Overigens zal Röders ook remote system monitoring vanaf tablet en smartphone demonstreren.

Stand: D70 / Hal 12

Mitsubishi

Op het gebied van vonkverspaning zijn we sterk vertegenwoordigd met de nieuwste ontwikkelingen van Mitsubishi Electric. Er worden drie erodeermachines met het eF@ctory concept gedemonstreerd: de MV1200R, MV2400R, en MV2400S. Dit concept omvat de nieuwe besturing M800 / D-CUBES en aanverwante digitale services zoals Remote4U. Een uitgelezen kans om weer helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwste mogelijkheden voor uw bedrijf.

Stand: C85 / Hal 13

Handtmann

Handtmann presenteert dit jaar een nieuwe combinatie die een enorme verbetering in dynamiek en snijcapaciteit garandeert! Voor het eerst wordt de vernieuwde versie van het 5-assige horizontale bewerkingscentrum HBZ CompactCell 200/100 met pallet automatisering voorzien van de Handtmann zwenkkop voor het frezen van een aluminium werkstuk voor de aerospace industrie.

Stand: C74 / Hal 12

Gurutzpe

Uiteraard zal Gurutzpe de overtreffende trap bezorgen als het werkstuk- en machineomvang betreft; de kop en de staart van de gigantische GLH25 wordt tentoongesteld; de complete draaimachine is simpelweg te groot voor de beurs.

Stand: D12 / Hal 26

Wij begeleiden u graag naar de stand van uw keuze om ervoor te zorgen dat u alle aandacht krijgt die wenselijk is. Ook ontvangt u van ons een toegangskaart voor de EMO en een mooie fles champagne achteraf. Indien u hulp nodig heeft bij het verkrijgen van een parkeerplaats horen wij dat graag, onze fabrikanten kunnen dit verzorgen.

Willem van Dam: 0620412719

Colin Jennings: 0650272633

info@dymato.nl

 

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.