Twee horizontale Handtmann Trunnion centra voor Laro
METAAL MAGAZINE - FEBRUARI 2014 LEES HET ORIGINELE BERICHT
"De HBZ Trunnion 160 van Handtmann, dit bewerkingscentrum kan materialen met een diameter tot 1700 mm en een hoogte tot 100o mm bewerken (foto’s: Handtmann)"

Het Duitse bedrijf Laro-NC heeft geïnvesteerd in een tweetal horizontale bewerkingscentra van Handtmann: een kleine HBZ Trunnion 80 en onlangs is geïnvesteerd in een grote Trunnion 160 (de grootste uitvoering die Handtmann kan leveren). In een Engelstalig persbericht beschrijft Handtmann de toepassing van beide machine bij Laro. 

In totaal zijn er vier machine van Handtmann actief bij Laro. O.a. een UBZ HP 300/200 die voor het onbemand verspanen van grote werkstukken werkt met drie pallets van 3 m x 2 m. De nieuwste HBZ Trunnion 160 is ook voorzien van een palletsysteem. Lees meer in het bijgevoegde Engelstalige persbericht van Handtmann. In ons land brengt Dymato deze machines op de markt.

– Reportage LARO Handtmann

 

"Een testdeel dat Laro inzet om verspanende prestaties van machines te beoordelen"
"De HBZ Trunnion 80, deze machine wordt o.a. ingezet voor het verspanen van complexe werkstukken van gehard staal, titanium, gereedschapstaal en dergelijke"

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.