Hanwha introduceert nieuwe samenwerkingspartner: Pickit 3D

Deze week maakte Hanwha Robotics bekend dat er een samenwerking is gestart met Pickit 3D. De samenwerking met deze nieuwe Belgische partner zorgt ervoor dat de vision applicaties standaard worden voorzien van plug & play software voor alle Hanwha HCR collaboratieve robots.

Voor de ontwikkeling van de software heeft Douwe Corel, Product Specialist Robotics bij Dymato Automation, deze week de engineers van Pickit in Leuven ondersteund om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. “Vanaf nu kunnen de M-HD en M 3D-camera’s makkelijk gekoppeld worden aan de Hanwha HCR cobots. De eerste ervaringen met de software van Pickit 3D zijn zeer positief. De software is intuïtief en dat sluit naadloos aan op de gebruiksvriendelijkheid van de cobots van Hanwha”, aldus Corel.

Pickit M-HD 3D-camera

De M-HD 3D-camera is uitermate geschikt voor het nauwkeurig oppakken van kleine objecten. De minimale objectgrootte is 10x10x5 mm. Dit maakt de applicatie in combinatie met een cobot zeer geschikt voor ‘bin picking’ van kleine en producten, maar kan ook gebruikt worden bij pelletiseren en assemblage.

 

Pickit M 3D-camera

De M 3D-camera is zeer geschikt voor het oppakken van objecten met een medium afmeting. De minimale objectgrootte is van deze 3D camera is. Dit maakt de applicatie uitermate geschikt het oppakken van objecten met iets grotere afmeting 50x50x10 mm. Een cobot voorzien van een M 3D camera kan bijvoorbeeld gemakkelijk en snel objecten oppakken, pelletiseren of assembleren.

 

Advies op maat

Benieuwd of een Hanwha HCR cobot, in combinatie met plug & play 3D-camera, ook een passende automatiseringsoplossing is voor uw productieproces? Neem gerust contact met ons op via verkoop.automation@dymato.nl.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.