Hyundai-Wia in de schijnwerpers tijdens de TechniShow

Tijdens de TechniShow toont Dymato maar liefst vier machines van Hyundai-Wia, waaronder ook een HD2200Y live onder spaan. Uit de populaire KF-serie wordt de KF5600 onder spaan gedemonstreerd. Deze robuuste verticale bewerkingscentra kenmerken zich door de spindels met interne koeling en Big Plus opname.

Daarnaast worden op de stand ook nog een i-CUT400T en SE2000MC draaibank getoond. Met de SE-serie lanceert Hyundai-Wia een compleet nieuwe generatie draaibanken.  De SE-serie draaibanken kenmerken zich in een extreem compact design, maar zijn daarnaast ook zeer krachtig en snel. Er zijn reeds verschillende nieuwe uitvoeringen door Hyundai-Wia gelanceerd, maar ook de komende twee jaar wordt er nog volop in deze productlijn geïnvesteerd en worden er nieuwe uitbreidingen en opties aan toegevoegd.

 

 

iRiS Smart Factory Solutions

Bij elke Hyundia-Wia machine laten we zien hoe het inzetten van Hyundai iRiS Smart Factory Solutions voordelen biedt op het gebied van kwaliteitscontrole, gebruiksgemak, productiviteit en veiligheid. De revolutionaire Smart Factory Solution van Hyundai Wia bestaat uit een Smart Monitoring System en een Smart Machining System. Het Smart Monitoring System is gericht op een geïntegreerd management van Hyundai Wia machines over de hele wereld. De Smart Machining System focust op gebruiksgemak, kwaliteitscontrole, veiligheid en productiviteit. iRiS is een complete software oplossing die ook in losse modules afgenomen.

Van iRiS Smart Factory Solutions worden de volgende software modules op de beurs uitgelicht:

  • MMS Edge – Machine monitoring system
  • AFC – Adaptive Feed Control
  • TDC – Thermal Error Compensation
  • ATMC – Advanced Tool Monitoring & Control
  • ESS – Energy Saving System

Klik hier voor meer informatie over Hyundai iRiS.

 

Advies op maat

Bent u benieuwd of de Smart Factory Solutions van Hyundai Wia iRiS ook de productiviteit van uw productieproces kan verhogen tegen lagere kosten? Vraag uw accountmanager Colin Jennings of Willem van Dam om een advies op maat.

De TechniShow 2020 is uitgesteld tot maart 2022.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.