Bezoek ons op de METAVAK 2019

De METAVAK staat op het punt te beginnen. Uiteraard is DYMATO ook dit jaar weer te vinden het grootste jaarlijkse Nederlandse vakevent voor metaal-bewerkers. Bezoek ons op dinsdag 8, woensdag 9 of donderdag 10 oktober in Gorinchem op stand H117. We laten u graag onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verspanen en automatiseren zien.

Dymato HCT – 1200

Tijdens de beurs wordt de HCT – 1200 voor het eerst getoond. Deze multi inzetbare cobot tafel is speciaal door Dymato ontwikkeld voor de Hanwha HCR cobots. De tafel beschikt over een geïntegreerde controle box, diverse opbergmogelijkheden en kan optioneel voorzien worden van een sensor.

Hyundai Wia HD2200Y

Hyundai Wia heeft met de HD SY Serie een volledige blokgeleide Y-as machine met tegencenter of overname spindel in het pakket opgenomen. Deze machine positioneert zich scherp in de markt. De compacte HD machine met een 30 graden bed is voorzien van een Y-as in wigconstructie en BMT 55P aangedreven gereedschappen. Naast de standaard 65 mm stafdoorlaad is er ook een HD 2600 met een stafcapaciteit van 81 mm.

Nieuwsgierig naar de introductieprijs van deze machine? We vertellen u er tijdens de MetaVak graag meer over.

 

In onze productcatalogus is de brochure van de HD2200Y reeds te downloaden. Nog geen toegangsticket voor de METAVAK? Deze kunt u op de website van de beurs zelf aanvragen.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.