Primeur: Robot van Hanwha HCR
De operator kan de cobot eenvoudig van zich afduwen.

Primeur: Robot van Hanwha HCR

De cobot Hanwha HCR is een ideale oplossing voor bedrijven die graag willen automatiseren. Deze flexibele robot helpt u om de productiecapaciteit te verhogen. 

De Hanwha-robot speelt in op de overvolle orderportefeuilles van bedrijven in de technische sector. Het is een uitdaging de productiecapaciteit op te schroeven, terwijl het aanbod van personeel schaars is. Simpele klussen en repeterende werkzaamheden kunnen beter geautomatiseerd worden, zodat de expertise van werknemers op de juiste plek terechtkomt.

Eenvoudig en veilig

Met de cobot Hanwha HCR is het mogelijk om robots in te zetten mobiel zijn en eenvoudig te programmeren. De cobot hoeft niet afgeschermd te worden achter een hekwerk, maar kan flexibel ingezet worden voor diverse taken. Natuurlijk wordt er veilig gewerkt met mens en machines. De Hanwha HCR voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Zodra de cobot in contact met een operator komt, stopt niet alleen de beweging, maar kan de operator ook gemakkelijk de cobot van zich afduwen.

De Hanwha Techwin HCR-serie:

  • Uiterst veilig samenwerken in een industriële omgeving
  • Interactie tussen mens en machine: de HCR reageert direct op menselijke aanrakingen
  • Eenvoudige programmering en bediening
  • Mobiel, dus eenvoudig te verplaatsen
  • Kan op kleine ruimtes uit de voeten: slank design en geen veiligheidsgebied nodig, in tegenstelling tot een industriële robot
  • De Return on Investment (ROI) is relatief kort: de terugverdientijd van de HCR bedraagt ongeveer één jaar

De Hanwha HCR-serie is leverbaar in drie modellen en heeft een maximaal draaggewicht variërend van 3, 5  en 12 kilogram. Het bereik varieert tussen de 600, 915 en 1300 millimeter. Ook slim automatiseren in uw bedrijf? Maak kennis met de robot Hanwha HCR-serie. Neem contact op met Dymato via info@dymato.nl of telefoonnummer 0318-550800.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.