Dymato pakt stevig uit op TechniShow 2018

Registreer via deze button en ontvang gratis toegangskaarten. Wel zo makkelijk, en u maakt ook nog kans op onze mooie prijzen!

Van 20 t/m 23 maart 2018 biedt Dymato u tijdens de TechniShow in de Jaarbeurs te Utrecht een ideaal beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van frezen, draaien en draadvonken. Diverse machines van Hyundai Wia, Röders en Mitsubishu worden onder spaan gedemonstreerd.

Tot de high-lights die Dymato zal tonen behoren onder andere vijf machines van Hyundai Wia, waaronder het nieuwste XF2000 vijfassige bewerkingscentrum. Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het 24/7 geautomatiseerd produceren van kleine precisie onderdelen, waarbij het van belang is dat de spanen het proces niet verstoren. De machine kan van de zijkant beladen worden door een robot zodat voor de bediener aan de voorkant de bewerkingsruimte zichtbaar en toegankelijk is.

Daarnaast is er van Hyundai Wia ook het XF6300 vijfassig bewerkingscentrum te zien, uitgerust met de nieuwe intelligente i-TROL besturing. Daarmee wordt de set-up van de machine versneld en wordt de conditie van gereedschappen en spindelconditie overzichtelijk in beeld gebracht. De machine is vervaardigd uit één monoblock met x- en y-as uitgevoerd volgens het box-in-box-principe. De XF6300 is leverbaar met drie spindels voor universeel frezen.

Het KF5600C verticale bewerkingscentrum, op de TechniShow met Heidenhain-besturing, is de opvolger van de populaire F500PLUS. De KF5600 is uitgerust met direct-drive motoren (optioneel built-in) en dankzij een aantal optimalisaties is de stijfheid van de kolom nog weer met 29 procent opgevoerd. Robuuste kogelomloopspindels (optioneel gekoeld), aangedreven door servomotoren, zorgen voor een hoge dynamiek met een minimum aan warmteontwikkeling, zodat hogere nauwkeurigheden binnen handbereik komen. De machine kan worden geleverd met een besturing van Heidenhain, Fanuc of Siemens.

Op draaigebied wordt de L3000Y CNC-draaibank van Hyundai Wia getoond. Met een y-as in wig constructie, gemonteerd op een robuust gietijzeren 30 graden bed, is deze machine bij uitstek ontwikkeld voor zwaardere maar toch zeer nauwkeurige draaibewerkingen.
Verder kunt u ook een indruk krijgen van de voordelen van het nieuwe HW-MMS machine monitoring systeem van Hyundai Wia, waarmee alle machines in één oogopslag gevolgd kunnen worden. Het maakt de eerste stap naar digitalisering van uw werkvloer relatief eenvoudig en vormt daarmee een ideale opstap naar Industrie 4.0.

Van Röders valt het RXP400DSC bewerkingscentrum onder spaan te bewonderen, met HSK25 spindel voor het HSC bewerken van harde materialen met fijne structuren en kleine radii. De machine onderscheidt zich bij uitstek door de ongeëvenaarde combinatie van dynamiek en nauwkeurigheid. Dat is onder meer te danken aan de tien onafhankelijke koelcircuits en aan de hoge rekensnelheid van de RMS 6-besturingssoftware, zodat optimale freesbanen kunnen worden gerealiseerd. Dankzij de revolutionaire Racecut besturingsfunctie kan een optimale ruk worden ingesteld, waardoor bewerkingstijden in doorsnee met meer dan 20 procent worden gereduceerd.

Op het gebied van draadvonken presenteert Dymato de MV-serie van Mitsubishi met D-CUBES besturing en de allernieuwste wrijvingsloze Tubular Drive aandrijving met glaslinialen. Dankzij de gepatenteerde DMX-S (Digital Matrix Sensor) worden de vonkpulsen optimaal vorm gegeven, wat resulteert in een verbeterde oppervlaktekwaliteit en, door de lagere doorvoersnelheid van de draad die mogelijk wordt, ook in 40 tot 60 procent lagere draadkosten. Het nieuwe AT-draadinvoersysteem biedt de mogelijkheid tot het opnieuw invoeren in de vonkspleet zonder waterstraal.

 

Dymato is tijdens de TechniShow te vinden in hal 12, standnr. B038. U bent van harte welkom en we hopen u daar te ontmoeten.

Registreer vandaag en maak kans op prachtige prijzen van Dymato!

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.