Bavius

waarom Bavius-Handtmann

in de etalage

productlijn

klanten vertellen

waarom Bavius-Handtmann

Wereldwijd neemt de vraag naar grote complexe werkstukken toe door onder andere de ontwikkeling van alternatieve energie en de winning van fossiele brandstoffen onder moeilijke omstandigheden. De maritieme / offshore sector in Nederland zal hier zeker van profiteren met gevolg een behoefte aan meer productie capaciteit voor het verspanen van complexe werkstukken.

Een andere groeimarkt is de luchtvaart, voor compensatie orders van het door Nederland aangeschafte JSF-vliegtuig zal er productie capaciteit gerealiseerd moeten worden. Daarnaast worden wereldwijd in de burgerluchtvaart vliegtuigen vervangen door moderne zuinigere vliegtuigen, waardoor alle vliegtuigfabrikanten goed gevulde orderportefeuilles hebben.

Bavius-Handtmann levert 4 modellijnen van 5 assige bewerkingscentra voor de meest uiteenlopende materiaalsoorten zoals titaan, staal, aluminium en composite. Alle modellen leveren topprestaties in  nauwkeurigheid, productiviteit en rendement. Bavius-Handtmann biedt voor ons de mogelijkheid om klanten de juiste oplossing te bieden afhankelijk van de te bewerken materiaalsoort en afmetingen van het werkstuk.

Reeds 25 jaar is Bavius-Handtmann actief in deze markt en beschikt over een uitstekende reputatie met referenties bij veel internationaal bekende bedrijven.


in de etalage

Bavius presenteert oplossingen voor luchtvaartindustrie op EMO

08 - 08 - 2019

Een primeur op de stand is het nieuwe horizontale HBZ CompactCell 600/100 bewerkingscentrum

Handtmann Trunnion - Kuka robot - Siemens Run my robot

02 - 10 - 2015

HBZ Trunnion met robot en Run my robot besturing voor maximale productiviteit en flexibiliteit

TECHNI-SHOW 2014

04 - 02 - 2015

Dymato op de Techni-Show 2014.

HBZ CompactCell

25 - 01 - 2015

Veel dynamiek per vierkante meter

HBZ Trunnion 80

25 - 01 - 2015

High perfomance frezen op 800 mm

Vijfassig, volautomatisch en succesvol

25 - 01 - 2015

Machineconcepten met klantspecifieke automatisering voor maximale productiviteit.

PBZ HD - Hochleistungszentrum voor zware aluminiumprofielen

25 - 01 - 2015

 


productlijn

Bavius-Handtmann bouwt zowel verticale als horizontale 5 assige bewerkingscentra voor de bewerking van titanium, staal, aluminium, composiet en kunststof.

Afhankelijk van de werkstuk afmetingen kunt u kiezen uit een starre tafel of bewegende tafel zodat de plaats die de machine nodig heeft, zo beperkt mogelijk blijft. Voor elke toepassing configureert Bavius-Handtmann de machine met de juiste spindel en kop. Of het nu gaat om een hoog koppel van 3000 Nm voor titanium verspaning of een 150 kW 95 Nm spindel voor aluminium, Handtmann levert de meest efficiënte oplossing.

Bekijk verschillende Bavius-Handtmann-machines in onze productcatalogus


klanten vertellen

Twee horizontale Handtmann Trunnion centra voor Laro

10 - 08 - 2016

Het Duitse bedrijf Laro-NC heeft geïnvesteerd in een tweetal horizontale bewerkingscentra van Handtmann

Wereldrecord op Gantry van VDL-ETG

12 - 02 - 2015

 

Bayards

04 - 02 - 2015

Bayards bouwt woestijnvos op uit gefreesde aluminium-pantserplaten.


Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.