Manufacturing Technology Conference Veldhoven

Frezen, coördinaatslijpen én meten in 1 enkele setup met Röders HSC, voor alle materialen inclusief metalen, glas en keramiek

Ontdek er alles over tijdens uw bezoek aan Dymato en Röders tijdens de

Manufacturing Technology Conference in Veldhoven op 20 juni.

MELD U NU GRATIS AAN

Kennis delen in de techniek is van onschatbare waarde. Daarom organiseert Mikrocentrum samen met het Knowledge Sharing Centre en partners ASML en Thermo Fisher Scientific de Manufacturing Technology Conference. Dit nieuwe evenement biedt professionals uit de hightech en maakindustrie de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en kennis te delen over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van productie- en fabricagetechnologie. 

Dymato laat met Röders zien dat precisie bewerkingsprocessen zoals frezen, coördinaatslijpen én meten mogelijk zijn met dezelfde HSC machine en in 1 enkele setup. Voor alle materialen inclusief metalen, glas en keramiek.

Nieuwe dimensie in ultraprecisie 

Röders, pionier en specialist in HSC-frezen, ontwikkelt haar machines voor de beste prestaties op het vlak van maximale machinedynamiek met optimale oppervlaktekwaliteit en nauwkeurigheid. Dr.-Ing. Oliver Gossel vertelt u er alles over tijdens de live Tech Talk 13:30 –  14:50 in zaal 3.

 

Meer weten over de Manufacturing Technology Conference? Bekijk het programma op de event website. 

Wij komen graag met u in gesprek op onze Dymato/Röders stand!

REGISTREER HIER GRATIS

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.