< Terug naar de zoekresultaten
Meer informatie
over dit product?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Robotiq: 2F-85 gripper

Features

 • Grijper opening van 0 tot en met 85 mm
 • Plug-in software voor Hanwha HCR-serie collaboratieve robots
 • Gepatenteerd grijper ontwerp maakt zowel interne als externe parallelle aangrijping mogelijk, evenals een unieke allesomvattende grijp mogelijkheid
 • Intuïtieve interface voor snelle ingebruikname
 • Hoge grijp kracht en draaggewicht

Robotiq | ‘World’s best selling grippers’

Het Canadese Robotiq werkt met een wereldwijd netwerk van robot-experts om organisaties te ondersteunen robots op de werkvloer vlot in bedrijf te stellen. Zo heeft de samenwerking tussen Robotiq en Hanwha Robotics er voor gezorgd dat de Robotiq grippers standaard geleverd worden met kant-en-klare plug-in software voor de HCR serie cobots. Verder vereenvoudigen de tools en knowhow van Robotiq collaboratieve robotapplicaties, zodat bedrijven sneller kunnen beginnen met produceren.

2F-85 gripper

De Robotiq 2F-serie grijpers heeft door zijn unieke eigenschappen een breed scala aan inzetbaarheid. Als allereerste adaptieve grijper voor collaboratieve robots heeft Robotiq de wereld veroverd. Door de gebruiksvriendelijke plug- in software robot bedieningsinterface is deze grijper door iedereen eenvoudig in te stellen. Zo kan de grijper opening, snelheid en kracht per handeling worden geprogrammeerd. Mede door het grote grijper bereik van 85mm en maximale draaggewicht van 5 kilogram is de Robotiq 2F-85 bruikbaar in een grote verscheidenheid aan applicaties. Speciaal aan dit type gripper is dat deze naast parallel bewegingen ook rond materiaal kan omklemmen en centreren.

Robotiq 2F-85 Eenheid Minimaal Maximaal
Draaggewicht (vormvast) kg 0 5
Draaggewicht (frictie) kg 0 5
Grijper opening mm 0 85
Grijper snelheid mm/s 20 150
Positie nauwkeurigheid mm 0,4  
Eigen gewicht kg 0,9  
Beschermingsklasse IP 40  

 

Bekijk de productvideo

Robotiq adaptieve grijper productlijn voor Hanwha HCR-serie collaboratieve robots

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.

Brochures downloaden

  Offerte aanvragen


   Bel mij terug
    09:00 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00