Dymato aanwezig tijdens de Nationale Cobot Dag 2019

Collaboratieve robots staan opnieuw in de schijnwerpers tijdens de tweede editie van de Nationale Cobot Dag. De wereldwijde markt voor robotica groeit snel. Met de groei passeren ook diverse doemscenario’s de revue over deze ontwikkeling en de gevolgen er van. Kan een cobot wel veilig samenwerken met mens en machine? Verdwijnen er banen door de inzet van cobots? Hoe complex is het om een cobot te programmeren? Hoog tijd om alle vooroordelen en twijfels weg te nemen. Bezoek op woensdag 20 november één van de gratis evenementen tijdens de Nationale Cobot Dag 2019 en maak zelf kennis met Hanwha HCR serie cobots.

Cobot Workshop in Tiel

Tijdens de Nationale Cobot Dag 2019 biedt Olmia Robotics een zeer gevarieerd programma met verschillende case study’s en programeer workshops. Benieuwd of het lukt om de basis functionaliteiten van de Hanwha HCR cobot in een half uur onder de knie te krijgen? Registreer je middels deze link voor de Nationale Cobot Dag in Tiel en meld je tevens aan voor de workshop die Douwe Corel namens Dymato ’s middags verzorgt.

 

Ontmoet en ervaar in Zwolle

Bij WeCobot in Zwolle kan men aansluiten bij een lezing van Elsbeth de Joode, onderzoeker Gedrag & Technologie, over de samenwerking tussen mens en cobot. Je wordt tevens bijgepraat over de terugverdientijd van een automatiseringsproject en er is ruimte om het werken met een cobot zelf te ervaren. Meld je middels deze link aan voor de middag bij WeCobot in Zwolle.

 

Hanwha HCR Serie

Benieuwd naar de Hanwha HCR serie cobots? Download de officiële brochure in onze productcatalogus of neem via het contactformulier contact met ons op. We informeren je graag verder!

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.