AluArt Aluminium eerste koper van cobot Hanwha HCR
'We zijn ervan overtuigd dat we met de inzet van deze cobot efficiënter gaan werken.’

AluArt Aluminium uit Nieuwegein is de eerste koper van de Hanwha HCR, de collaborative robot die vorige week door Dymato op de TechniShow 2018 is gelanceerd. Woensdagmiddag werd op de stand de deal op feestelijke wijze beklonken.

Bij AluArt, dat zich naast de groothandel in aluminium profielen ook richt op het bewerken van aluminium profielen voor derden, is het enthousiasme groot. ‘We hebben al een machine van Hyundai Wia van Dymato waar we kleine delen mee frezen. Met deze robot kunnen we dit productieproces verder automatiseren’, zegt Jaap van Dam namens AluArt. ‘We zijn ontzettend blij met deze aanwinst. Al zal het ook een leerweg zijn; we zijn ervan overtuigd dat we met de inzet van deze cobot efficiënter gaan werken.’

Op de foto van links naar rechts Steven van der Sluijs (AluArt), Gerard van der Sluijs (algemeen directeur AluArt), Jaap van Dam (adjunct-directeur AluArt) en Willem van Dam namens Dymato. Wij feliciteren AluArt Aluminium van harte met deze aanwinst!

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.