Dymato op de Metavak 2017

Ook dit jaar staan wij weer op de Metavak in Gorinchem. De eerste keer dat wij deelnamen was in 2004 en sindsdien waren wij elke editie van de partij. Anders dan de laatste jaren zullen wij deze keer weer een machine tentoonstellen, de KF5600C,  mede omdat dit dé opvolger is van één van de meest populaire machines van Hyundai-Wia!

KF5600C, dé opvolger van de F500PLUS!

De KF Serie van Hyundai-Wia omvat een serie verticale bewerkingscentra die zich kenmerkt door de spindels met interne koeling en Big Plus opname. De stijfheid van de machine wordt optimaal bereikt door robuuste, gekoelde kogelgeleidingen aangedreven door servomotoren.

– Bewerkingsbereik y-as: 460mm tot 670mm

– Toerental spindel: 8.000 / 10.000 / 12.000 min-1 (direct drive)

– Toerental spindel: 15.000 / 20.000 min-1 (built-in)

– Intern gereedschapmagazijn tot 40 posities

   

Binnen 7 dagen geleverd én geïnstalleerd!

Het einde van het jaar is de drukste periode met vaak langere levertijden. Wij gaan ons dit jaar onderscheiden met de toezegging binnen 7 dagen uw nieuwe machineaanschaf uit voorraad te leveren en in gebruik te stellen. Zonder extra kosten.

U heeft keuze uit ruim 40 verschillende modellen met opties. Vraag naar de complete lijst met actieprijzen bij Willem en Colin op onze stand.

 

Stand 172 is een kopstand naast het Demoplein – kom gerust langs voor een goed gesprek en een drankje!

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.