Technologiedag eroderen op donderdag 19 april

Uw praktische vragen afvuren op ervaren erodeertechnologen, op de hoogte gesteld worden van actuele trends in de vonktechnologie én kennismaken met de nieuwste machines. Op donderdag 19 april organiseren we in het gloednieuwe democenter van Mitsubishi Electric in het Duitse Ratingen een interessante technologiedag. Welcome in the world of Mitsubishi!

 

Beter presteren met betrouwbare draadvonk- en zinkvonkmachines en de technische mogelijkheden ook daadwerkelijk benutten. Dat is een uitdaging voor ieder bedrijf. U wilt tenslotte in staat zijn om de complexiteit en nauwkeurigheid te realiseren, die in uw high-end markt wordt gevraagd. Juist met dit doel wordt de Benelux-Dag van Mitsubishi Electric gehouden. Uitwisseling van informatie én praktische toepassingen staan centraal.

Nieuwe democenter

Voor de Benelux-Dag worden de deuren van het nieuwe democenter van Mitsubishi Electric in Ratingen (vlakbij Düsseldorf) geopend. Vanuit deze Europese centrale locatie worden alle klanten en partners in Europa ondersteund. U krijgt op donderdag 19 april dan ook een uniek kijkje in de keuken toonaangevende fabrikant van erodeer- en draadvonkmachines. Maar bovenal is de Benelux-Dag het moment om uw kennis en netwerk te vergroten.

Nieuwsgierig geworden en live de erodeertechnologie van Mitsubishi Electric ervaren? Meld u hier direct aan!

 

FACTS EN FIGURES:

Wat: Benelux-Dag Mitsubishi Electric

Wanneer: donderdag 19 april

Tijd: 10.00-15.30 uur

Plaats: Mitsubishi-Electric-Platz 1, Ratingen

Meer informatie: edward.doelman@dymato.nl

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.