HYUNDAI WIA’s ‘Era of Smart Factory’!

HYUNDAI WIA heeft de nieuwste technische hoogstandjes voor de hoognauwkeurige matrijzenbouw gepresenteerd op de INTERMOLD KOREA 2017 met de onthulling van de CNC besturing ‘HYUNDAI-iTROL Plus’.

"XF6300 met gekoppelde HYUNDAI-iTROL PLUS voor Smart Factory toepassingen"

Onder andere met de XF6300, een hoogwaardig 5-assig verticaal bewerkingscentrum die in 2015 op de markt is gekomen. De bouwwijze is uiterst stabiel met een bed en kolom die uit één stuk is gegoten, ontworpen door het Hyundai-Wia R&D Center in Duitsland. Gemaakt met het oog op zeer hoge nauwkeurigheid en productiviteit is het uitermate geschikt voor de matrijzenbouw. Ten aanzien van verspaningskrachten en de snelheid van de gereedschapswisselaar is deze machine de beste in de wereld, en overtreft zij dus zelfs de Europese machines.

Ook lanceerde Hyundai-Wia de KF4600 en KF5600, de nieuwste versies van de best-sellers F400 en F500 bewerkingscentra, om aan de veeleisende wensen van de klant te kunnen voldoen.

Daarnaast hebben ze op deze beurs een nieuwe CNC productlijn geïntroduceerd onder de noemer ‘Hyundai-iTROL PLUS’.

Het betreft een upgrade van de CNC besturing ‘iTROL’ die in 2015 voor het eerst op de markt kwam. Het kenmerkt zich door geavanceerde technologieën en software applicaties die in het bijzonder voor hoognauwkeurige bewerkingen geschikt zijn. Eén van de functionaliteiten is de mogelijkheid om het werkpatroon van de machine te monitoren en te analyseren. Ook is de gebruiksvriendelijkheid verbetert, bijvoorbeeld met de ‘Eco Machine Tools’ die is uitgerust met een energiemanagement- en controlesysteem. Dit zal de cliënt behagen.

HYUNDAI WIA had verder nog een ruimte ingericht waar bezoekers een geautomatiseerde fabriek konden ervaren middels een 360 graden Virtual Reality bril. Zodra je de bril opzet waan je jezelf in de Seosan (red. plaats in Korea) fabriek van HYUNDAI WIA, te midden van hun automatiseringssysteem. Zo kun je een kijkje nemen bij de productielijn voor de automotor componenten zoals de cilinderkop en het blok, en wordt je omgeven door het reilen en zeilen binnen een majestueuze fabriek.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.