Hanwha

waarom Hanwha

in de etalage

productlijn

klanten vertellen

waarom Hanwha

Hanwha Corporation is een Koreaans conglomeraat dat zich naast de machinebouw en aerospace activiteiten, ook bezig houdt met de productie van zonnecellen en snel laders voor elektrische auto’s.

Kenmerkend is dat men door innovatie in elk segment de top wil bereiken.

Dochteronderneming Hanwha Machinery levert een breed programma van draaiautomaten en langdraaiers voor een staf diameter van 3 mm tot 45 mm. Kenmerkend is de modulaire opbouw van elk model waarbij een basis machine kan uitgeleverd worden in een relatief simpele uitvoering tot een complexe 13 assige machine inclusief freeskop met B-as voor het man arm produceren van complexe draai/frees delen.

Hanwha heeft een eigen vestiging in Duitsland die de ontwikkelingen in Europa op de voet volgt en zorgt dat de R&D afdeling snel kan inspelen wat de Europese maakindustrie aan productie machines nodig heeft.

Met Hanwha als partner kan Dymato u de juiste oplossing leveren voor het efficiënt produceren van kleine draai/frees delen.


in de etalage

Beproefd: Langdraaimachines van Hanwha bij Dymato

25 - 01 - 2015

De Zuid-Koreaanse machinebouwer Hanwha onderscheidt zich.


productlijn

Hanwha

Hanwha bouwt 3 series draaimachines. 

De XP serie is de basis range, XP12 is het kleinste en XP32 het grootste waarbij het cijfer in de maximale stafcapaciteit aangeeft.

De XD serie biedt hoogwaardige technologie voor hoogste efficiëntie en nauwkeurigheid, leverbaar met 2e Y-as en B-as.

De STL serie biedt daarnaast nog een extra gereedschap revolver voor nog kortere cyclustijden.


klanten vertellen

De Koning

05 - 02 - 2015

Massaproductie? Het kan en gebeurt nog steeds in Nederland.