< Terug naar de zoekresultaten
Meer informatie
over dit product?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Mitsubishi: EDM Dress

Features

 • Draadvonker met waterbad
 • V350 EDM generator
 • Ontwikkeld voor het dressen/profileren van CBN- en diamantschijven

Mitsubishi Electric | Experience The Advanced Technologie

Al sinds 1958 houdt Mitsubishi Electric, als onderdeel van het Japanse Mitsubishi concern, zich bezig met de ontwikkeling en productie van technologisch vooruitstrevende erodeersystemen. Door de jaren heen zijn er ruim 70.000 erodeersystemen geïnstalleerd en werken er wereldwijd nu ruim 129.000 medewerkers.

Mitsubishi Electric EDM is ruim 45 jaar gevestigd in Ratingen nabij Düsseldorf in Duitsland en sinds drie jaar gevestigd in het nieuwe EDM technologie centrum. Vanuit dit centrum wordt met een team van 120 mensen alle service en technologisch ondersteuning gecoördineerd voor de ruim 9.500 operationele erodeersystemen in Europa.  Nabij het technologie centrum bevindt  zich het onderdelenmagazijn waarmee Mitsubishi Electric kan waarborgen dat alle componenten van alle geleverde EDM machines in Europa voorradig zijn. In Nederland is Dymato exclusief leverancier  van de erodeermachines van Mitsubishi Electric.

Mitsubishi EDM Dress

De nieuwe EDM Dress draadvonkmachine van Mitsubishi Electric is in Duitsland samen met het Fraunhofer Institut ontwikkeld voor het dressen van CBN- en diamantslijpschijven. Het resultaat: hogere productiviteit, nauwkeurigheid bij het slijpen én een langere standtijd van de schijf. Deze ready to go technologie van Mitsubishi is gebaseerd op de MP serie draadvonker. De vernieuwing zit in de V350 EDM generator, een heel nieuw type dat speciaal werd ontwikkeld voor het dressen/profileren van CBN- en diamantslijpschijven.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.

Brochures downloaden

  Offerte aanvragen


   Bel mij terug
    09:00 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00