< Terug naar de zoekresultaten
Meer informatie
over dit product?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Hanwha: XD10

Features

 • Hanwha Fanuc-i CNC besturing
 • Maximale diameter 10 mm
 • Unieke driehoeksvorm gereedschapsopstelling voor minimale verplaatsingstijd
 • Mogelijkheid tot twee Y-assen

Hanwha | Experience The Technologie Innovation

De Hanwha groep heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als financieel solide en betrouwbare partner en wereldwijd actief is in diverse markten. Binnen de Hanwha groep is in 1977 Hanwha Precision Machinery  gestart als eerste Zuid Koreaanse machinefabrikant met het ontwikkelen en produceren van een gevarieerd leveringsprogramma van cnc langdraaimachines. Dymato is sinds 2012 exclusief leverancier van Hanwha cnc langdraaimachines in Nederland.

Hanwha XD serie

De XD serie is het vlaggenschip van multi-assige machines waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn verwerkt. Bij deze ontwikkeling zijn een aantal speerpunten aangehouden zoals snelheid en dynamiek van de machine met behoud van nauwkeurigheid maar ook compacte afmetingen, toegankelijkheid en bedieningscomfort. Hanwha  bewijst met de XD range van machines opnieuw de klasse en gedrevenheid waardoor zij zich direct kunnen onderscheiden. 

ITEM

Eenheid

XD10

Maximaal diameter

mm

10

Bestuurde assen

aantal

6

Verplaatsing hoofdspindel

mm

155

Hoofdspindel

rpm

15000

Subspindel

rpm

10000

Gewicht

kg

2.200

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.

Brochures downloaden

  Offerte aanvragen


   Bel mij terug
    09:00 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00