< Terug naar de zoekresultaten
Meer informatie
over dit product?
Offerte aanvragen Bel mij terug

OnRobot: RG6 gripper

Features

 • Flexibel inzetbare grijper voor onder andere pick & place toepassingen
 • Inzetbaar bij verschillende afmeting en vormen
 • Gemakkelijk te implementeren door Plug & Play software

OnRobot | ‘One Stop Shop for Collaborative Applications’

OnRobot is wereldwijd actief als leveranciers van ‘End-of-Arm-Tool’(EoAT) voor collaboratieve robots. De grippers van OnRobot zijn inzetbaar op alle type Hanwh HCR cobots. Vanuit het hoofdkantoor in Odense in Denemarken worden grippers ontwikkeld die het maximale uit cobots halen doordat ze gebruiksvriendelijk zijn, rendabel en veilig naast de mens kunnen werken.

RG6 gripper

De RG6 Gripper is een flexibele collaboratieve grijper  met een slag van 160 mm. Hiermee kan de RG6 een uitgebreide variëteit aan items oppakken. En met een nog sterkere motor is de gripper nu steviger dan ooit. Deze flexibele en veelzijdige grijper kan u helpen om de toepassingsmogelijkheden die u kunt automatiseren uit te breiden. Denk hierbij aan toepassingen zoals machinebediening, Pick & Place, montage, verpakking en palletiseren.

De RG6 beschikt nu over de ingebouwde OnRobot Quick Changer. De nieuwe universele beugel maakt het veel gemakkelijker om de richting van de grijper te veranderen met behoud van het bewegingsbereik. Daarnaast kunnen met de Quik Changer alle OnRobot grippers onderling met één klik uitgewisseld worden. Het koppelen en ontkoppelen van kabels is daarmee verleden tijd, na het installeren van de Quick Changer op de HCR cobot.

OnRobot RG6 Eenheid Minimaal Maximaal
Draaggewicht Kg 0 6
Grijper opening mm 0 160
Grijpkracht N 25 120
Grijp snelheid mm/s 51 160
Grijper tijd sec 0,05 0,15
Beschermingsklasse IP   54

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.

Brochures downloaden

  Offerte aanvragen


   Bel mij terug
    09:00 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00