< Terug naar de zoekresultaten
Meer informatie
over dit product?
Offerte aanvragen Bel mij terug

OnRobot: QUICK CHANGER SET

Features

 • Gemakkelijk en snel grippers onderling verwisselen binnen 5 seconden
 • Geïntegreerd met alle OnRobot grippers

OnRobot | ‘One Stop Shop for Collaborative Applications’

OnRobot is wereldwijd actief als leveranciers van ‘End-of-Arm-Tool’(EoAT) voor collaboratieve robots. De grippers van OnRobot zijn inzetbaar op alle type Hanwh HCR cobots. Vanuit het hoofdkantoor in Odense in Denemarken worden grippers ontwikkeld die het maximale uit cobots halen doordat ze gebruiksvriendelijk zijn, rendabel en veilig naast de mens kunnen werken.

Quick Changer

Met de Quick Changer kunnen grippers snel en gemakkelijk gewisseld worden. Het is volledig collaboratief zonder scherpe randen waardoor het gemakkelijk en veilig is voor menselijke interactie. De Quick Changer is geschikt tot een belasting van 10 kg en heeft een laag eigen gewicht en hoogte. Het gepatenteerde betrouwbare en gebruiksvriendelijke vergrendelmechanisme, de extra veiligheidsvergrendeling en de sluitringen maken van de Quick Changer een uniek product, ideaal voor alle collaboratieve robottoepassingen.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.

Brochures downloaden

  Offerte aanvragen   Bel mij terug
    09:00 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00