DYMATO op de Technishow | Hanwha

UITGELICHT: HANWHA XM20 – NIEUW!

Krachtige 7-assige CNC langdraaimachine, uitblinkend in stabiliteit en oppervlakteruwheid voor taps toelopende oppervlakken voor de medische industrie

Geminimaliseerde thermische verplaatsing dankzij een compact ontwerp met hoge stijfheid, wat resulteert in verbeterde oppervlakteruwheid en verlengde gereedschapslevensduur. Dit wordt bereikt door de toepassing van een krachtige, efficiënte 2.5 kW kruismotor en NC 32iB Plus, ideaal voor het bewerken van uitdagende materialen zoals titanium.

De machine beschikt over een hoogwaardige, stijve achterste Y2-gereedschapspost (9.000 tpm) voor sub-processen en maakt standaard gebruik van een geïntegreerde B-as gereedschapspost met hoge stijfheid. Bovendien is de machine compatibel met diverse optionele gereedschappen. 

De korte werkafstand en verbeterde gebruiksvriendelijkheid worden mogelijk gemaakt door de optimalisatie van de machinestructuur. De automatische draaibank is precies en stabiel, met minimale trilling, die is gespecialiseerd voor oppervlakteruwheid van dentale producten. De verbeterde slagprecisie en duurzaamheid, samen met de structuur om thermische vervorming te minimaliseren, dragen bij aan uitstekende oppervlakteruwheid bij taps toelopende bewerkingen door verbeterde parallelle bewerking.

De machine biedt ook handige en economische functies, zoals het delen van belangrijke verbruiksmaterialen om onderhoudskosten te verlagen. Daarnaast is de machine eenvoudig te reinigen; deze is ontworpen met het oog op onderhoudsgemak. Toepassing van de nieuwste energiebesparende technologie draagt bij aan een hoge energie-efficiëntie.

De machine is gebouwd met een structuur met hoge stijfheid en minimale trillingen, dankzij de nieuwste CAE-technologie. Dit resulteert in verbeterde precisie en duurzaamheid van de beweging door optimalisatie van de gietdikte. Daarnaast biedt de machine ondersteuning bij gereedschapsinstelling (QUICK MEASURE) en numerieke besturing voor automatische klemdrukafstelling.

De Y2-structuur is ontworpen met hoge stijfheid en uitstekende fysieke eigenschappen, met een geleide pin die is toegepast op het vaste gereedschap om vervangingstijd te besparen. Tot slot zorgt de monteerbare vensterafdekking en de grote capaciteit olietank (208ℓ) voor verbeterd gemak tijdens het gebruik.

DOWNLOAD BROCHURE

BESTEL UW GRATIS TICKET NU en wij vertellen u er alles over tijdens de Technishow op onze Dymato stand 12C033!

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.