Werner Meijer aangesteld als Managing Director bij Dymato

AANSTELLING WERNER MEIJER ALS MANAGING DIRECTOR BIJ DYMATO

Dymato in Veenendaal heeft per 1 juni Werner Meijer aangesteld als Managing Director. Werner zal de leiding van het bedrijf gaan overnemen van de huidige eigenaren Ingrid en Theo Coffeng.  Met deze stap komt een jongere generatie in het bedrijf.

Ingrid en Theo Coffeng hebben Dymato in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een succesvolle vertegenwoordiger van de machinefabrikanten Hyundai Wia, Mitsubishi Electric, Röders TEC, Hanwha, bavius, Gurutzpe en Hegenscheid MFD.

Werner Meijer heeft zijn achtergrond binnen de werktuigbouwkunde en bedrijfskunde en is inmiddels al zo’n 30 jaar werkzaam in de B2B sector, voornamelijk binnen de maakindustrie en logistiek/automatisering. Waarbij hij ruime ervaring en een internationaal netwerk heeft weten op te bouwen binnen technische en commerciële projectorganisaties.

Met zijn start bij Dymato keert Werner weer fulltime terug naar de maakindustrie. ‘Een fantastische kans om Dymato naar een volgende groeistap te mogen leiden, waarbij teamwork key is’. Er zijn volop mogelijkheden en kansen om onze positie te versterken en uit te breiden”, aldus Werner.

Het echtpaar Coffeng ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De uitdagingen die de maakindustrie op dit moment ervaart versterken de vraag naar samenwerking en delen van kennis binnen de supply chain. Met de knowhow van ons team en de vooruitstrevende ontwikkelingen van onze leveranciers kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren om de groei van onze klanten te faciliteren.

Wilt u meer weten of kennis maken met Werner Meijer? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.