De nieuwe Mitsubishi MV-R Connect is hier!

De opvolger van de populaire MV-S en MV-R erodeermachine met D-CUBES besturing is vanaf nu verkrijgbaar. Er zijn tal van nieuwigheden:

  • Nieuw aantrekkelijk design
  • Uitgevoerd met de allernieuwste wrijvingsloze Tubular Drive aandrijving metglaslinialen
  • Nieuw AT-draadinvoersysteem, mogelijkheid tot opnieuw invoeren in vonkspleetop draadbreukpunt of zonder waterstraal
  • Mitsubishi Electric D-CUBES besturing

De machinatieresultaten die u verwacht – in een speels, transparant, efficiënt en betrouwbaar proces.

Tegenwoordig hoeft de werking van een CNC-machine niet meer ingewikkeld te zijn – de dialoogbegeleiding van de CNC helpt minder ervaren machinebedieners om hun taken betrouwbaar uit te voeren. De transparantie van de bewerkingsprocessen op het EDM-systeem en overzichten van de staat van onderhoud en het verbruik van hulpmiddelen zijn een hulp bij kostenanalyse en preventief onderhoud. De analysefuncties helpen dus de efficiëntie te vergroten door capaciteiten en middelen beter te benutten – en de spreekwoordelijke betrouwbaarheid van de EDM-systemen van Mitsubishi Electric nog verder te vergroten.

Focus op de operator
Instellen, programmeren, onderhoud etc. – de belangrijkste elementen zijn direct toegankelijk aan de voorzijde van de machine. De volledige draadaanvoer, automatische draadinvoer en draadgeleiders plus de hele werkruimte zijn gemakkelijk toegankelijk – niet in het minst dankzij het open ontwerp en automatische verticale schuifdeur.

 

Intelligente D-CUBES-besturing
… verschuift eenvoudigweg de toekomst naar het heden. De gebruiker heeft bijna een halve meter gebruikersinterface om te werken met, hierin bijgestaan door de muis en het gebruikelijke toetsenbord. Het bewaken van het bewerkingsproces genereert netjes weergegeven informatie in één oogopslag en biedt een gedetailleerde analyse waar gewenst.

 

Netwerk voor productiviteit
Alle kritieke gegevens kunnen gemakkelijk worden opgehaald uit het ERP-systeem. Open besturingsinterfaces maken het gemakkelijk om proces- en bedieningsgegevens uit te lezen. Belangrijke interfaces zoals Ethernet TCP / IP zijn natuurlijk onderdeel van het pakket.

 

"Simpel vervangen van de spoel en invoeren van erodeerdraad in 92 sec."
"Twee handen, 32 seconden – en het filter is vervangen."
"Vervang de voeding met slechts één hand in 5 sec. – een snelheid die past bij Formule 1."

 

 

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.