Robot toebehoren

Voor alle informatie over de Hanwha cobots van Dymato verwijzen wij u naar onze nieuwe Dymato Automation website www.dymatoautomation.nl 

 

Voor optimale inzet van de cobot binnen uw bedrijf is Dymato u graag van dienst met robot toebehoren. Zo leveren we naast de robotarm ook diverse toebehoren waaronder grippers, zodat de robot verschillende materialen kan oppakken.  Daarmee kunt u de cobot daadwerkelijk voor verschillende doeleinden binnen uw bedrijf inzetten.

Verder kunt u bij Dymato ook terecht voor werktafels, mobiele werkplatforms en andere robot toebehoren om snel en efficiënt te werk te gaan. Wellicht heeft u hiervoor specifieke wensen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden.

BEKIJK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT COBOT TOEBEHOREN IN ONZE  PRODUCT CATALOGUS. 

Een greep uit onze collectie: 

Dymato HCT-1200 tafel

De HCT-1200 tafel is speciaal ontworpen voor het eenvoudig beladen van metaalbewerkingsmachines met een collaboratieve robot. Mede omdat alle componenten zoals robot arm, controller en teachpendant zijn geïntegreerd in de HCT-1200 kan het complete systeem gemakkelijk met een palletwagen bij elke machine op uw werkvloer worden neergezet  voor het beladen van uw machine of als stand-alone voor bijvoorbeeld het afbramen van producten. Tot 8 verschillende afmetingen rasters kunnen worden opgeborgen in de tafel en door de ruime afmetingen van de HCT-1200 is het mogelijk een ruim aantal producten klaar te leggen voor bewerking. Als de standaard veiligheid voorzieningen van een collaboratieve robot niet voldoet bij uw applicatie kan de HCT-1200 eenvoudig worden voorzien van een Pilz Safe Radar Systeem waarbij het robot programma pauzeert wanneer u binnen het bereik van de robot arm komt.

Speciaal voor de Hanwha HCR-12 heeft Dymato Automation een plug-in software ontwikkeld die de omsteltijden van de toch al eenvoudig te bedienen robot nog eens met 70% reduceert. Bij de HCT-1200 plug-in software geeft u éénmalig de rastermaten in waarna deze talloze keren opnieuw kan worden opgeroepen. Voor het programmeren van de pick & place posities per product vult u alleen de vorm en afmetingen (lengte x hoogte x breedte/diameter) van uw product in en de robot doet de rest.

 

 

Onrobot Quick changer

Met de Quick Changer kunnen grippers snel en gemakkelijk gewisseld worden. Het is volledig collaboratief zonder scherpe randen waardoor het gemakkelijk en veilig is voor menselijke interactie. De Quick Changer is geschikt tot een belasting van 10 kg en heeft een laag eigen gewicht en hoogte. Het gepatenteerde betrouwbare en gebruiksvriendelijke vergrendelmechanisme, de extra veiligheidsvergrendeling en de sluitringen maken van de Quick Changer een uniek product, ideaal voor alle collaboratieve robottoepassingen.

 

Robotiq 2F-serie grijpers

De Robotiq 2F-serie grijpers heeft door zijn unieke eigenschappen een breed scala aan inzetbaarheid. Als allereerste adaptieve grijper voor collaboratieve robots heeft Robotiq de wereld veroverd. Door de gebruiksvriendelijke plug- in software robot bedieningsinterface is deze grijper door iedereen eenvoudig is te stellen. Zo kan de grijper opening, snelheid en kracht per handeling worden geprogrammeerd. Mede door het grote grijp bereik van 140 mm en maximale draaggewicht van 2,5 kilogram is de Robotiq 2F-140 bruikbaar in een grote verscheidenheid aan applicaties. Speciaal aan dit type gripper is dat deze naast parallel bewegingen ook rond materiaal kan omklemmen en centreren.

 

 


Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.