Gurutzpe

waarom Gurutzpe

in de etalage

productlijn

klanten vertellen

waarom Gurutzpe

Nederland kent relatief gezien een hoog aantal grootverspaners die zich onder andere richten op de maritieme en offshore industrie.

 

GURUTZPE levert draaimachines die op basis van een modulair systeem aangepast worden aan de specifieke wensen van de gebruiker. Combinatie van diepgat boren, frezen, slijpen op een draaimachine is mogelijk. Ook is het mogelijk om reeds geleverde Gurutzpe draaimachines later te voorzien van bepaalde modules om het de gebruiker mogelijk te maken in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

 

Deze Spaanse fabrikant levert draaimachines tot een draaidiameter van 2.200 mm en een werkstuk gewicht tot 35 ton.


in de etalage

productlijn

GURUTZPE levert draaimachines met een capaciteit tot 130 ton werkstukgewicht.

Het programma is onderverdeeld in 3 series:

De GL serie bestaat uit 3 modellen met 2 bedbanen tot een maximale werkstukdiameter van Ø 1300 mm net een gewicht van 18 ton.
De GLX serie met 4 bedbanen gaat tot Ø 1700 mm en 25 ton.
De GLH serie is voor het hele grote werk Ø 4000 mm en 130 ton.


klanten vertellen

Machine op een voetstuk

10 - 11 - 2017

Siemens Hengelo heeft recent geïnvesteerd in een grote CNC-draaibank van Gurutzpe

Immens draaien op grootformaat

22 - 08 - 2016

De mogelijkheid van Gurutzpe om de machine te voorzien van klantspecifieke aanpassingen, was voor Eaton de reden om voor deze Spaanse machinebouwer te kiezen.

Jakom

04 - 02 - 2015

Dymato is er in samenspraak met de Spaanse bouwer in geslaagd de niet-alledaagse klantenwensen en eisen te vertalen in machinespecificaties.

De Haan Special Equipment

04 - 02 - 2015

Met de GL16 draaimachine van Gurutzpe speelt De Haan Special Equipment in op de vraag naar steeds grotere elementen vanuit de hijskraanindustrie.


Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.