EA12S van Mitsubishi Electric: productief en flexibel zinkvonken
EA12S_2349_RGB
"EA12S uit de nieuwe serie zinkvonkmachines van Mitsubishi"

De EA12S zinkvonkmachine van Mitsubishi Electric die Dymato presenteerde op de TechniShow 2016 is vooral interessant voor klanten die op zoek zijn naar veel kwaliteit voor een milde prijs. Door de automatische wisseling van elektroden wordt zowel op het gebied van productiviteit als flexibiliteit het onderste uit de kan gehaald.

 

De EA12S heeft een werkbereik van 400 mm x 300 mm x 300 mm (XxYxZ). De werktafel, met een oppervlak van 700 mm x 500 mm, is geschikt voor werkstukken tot een gewicht van 1000 kg. In standaarduitvoering kan de machine putten uit een voorraad van twintig verschillende elektrodes met een gewicht tot 25 kg.

De EA12S maakt gebruik van de nieuwe FP80S stroombron van Mitsubishi, waardoor het energieverbruik is teruggebracht met 20 procent (in vergelijking met de voorgaande FP-modellen). Uitgerust met Graphit Fuzzy Control (GF2) kan met deze generator de slijtage van de elektrodes met 80 procent gereduceerd worden. Dat resulteert tegelijkertijd ook in scherpere hoeken en in een homogenere oppervlaktekwaliteit.

De machine onderscheidt zich verder door een hoge dynamiek en een grote bedieningsvriendelijkheid van de Advance-besturingssoftware van Mitsubishi. Met behulp van de Shape Expert-module wordt de operator bij de programmering van de machine ondersteund in de vorm van een eenvoudig en overzichtelijk navigatiesysteem.

 

EA12-V-Schmiedegesenkform_RGB_300-PC
"Mehrfachrippenbearbeitung"
EA12-V-Zahnradbearbeitung_RGB_300_PC
"Tandwielbewerking op EA12-V"

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.