DYMATO en Hyundai Wia samen op weg naar groei in België

DYMATO en Hyundai Wia samen op weg naar groei in België

DYMATO gaat koers varen in de Belgische Maakindustrie en invulling geven aan haar internationale ambities.

Sinds 2004 is Dymato actief als succesvolle machineleverancier met een compleet leveringsprogramma van worldclass CNC metaalbewerkingsmachines voor de maakindustrie en levering van collaboratieve robots. Het deskundige team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service.

Dymato wordt door haar leveranciers betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dit heeft geleid tot een exclusieve partnership met onze afnemers en leveranciers. Samen anticiperen wij op de snel veranderende marktomstandigheden, waarbij digitalisering, duurzaamheid en denken in processen nog meer zijn intrede maakt binnen de CNC maakindustrie.Industrie 4.0 zal in de komende jaren machines en fabrieken autonomer maken.

Onlangs heeft Dymato strategisch overleg gehad met onze partner Hyundai Wia en daarin zijn de wederzijdse internationale ambities en vormgeving daarvan uitgesproken. Als exclusieve partner van Hyundai Wia ziet Dymato een  groei van omzet en dit is voor ons een reden voor uitbreiding naar België. Samen zetten wij daarom een nieuwe koers in met de Belgische Maakindustrie op ons vizier.

Op dit moment zal de aansturing nog plaatsvinden vanuit ons Dymato hoofdkantoor in Veenendaal (NL) maar onze ambitie is om een verkoopkantoor te openen in België. Mede afhankelijk van de verwerkingstijd van betrokken lokale partijen, zal dit naar verwachting in de 2e helft van dit jaar gerealiseerd kunnen worden. Zo staan wij dichter bij onze Belgische klanten en kunnen wij ook aan hen TOP service aanbieden waarbij snelheid en efficiency in die regio zal toenemen.

Hyundai Wia staat als bekend als topspeler in de markt en om de kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en lange levensduur van het zeer uitgebreide en gevarieerde leveringsprogramma van ruim 140 modellen CNC machines. Als onderdeel van de Koreaanse autofabrikant Hyundai Motor Group levert Hyundai Wia al sinds 1995 machines in Europa. Met producten van topkwaliteit en auto-onderdelen, werktuigmachines, defensie-industrie en industriële CNC machines creëert Hyundai Wia een nieuwe en betere wereld.

Naast Hyundai Wia is DYMATO voor België ook al vele jaren exclusieve dealer van Röders TEC in België. De huidige ontwikkelingen zullen voor beide leveranciers voordelen opleveren. Wij gaan vol enthousiasme voor hen aan de slag.

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.