Complete automatiseringsoplossing voor machine beladen en verspanen

Dymato biedt een complete automatiseringsoplossing aan voor machine beladen en verspanen. 

SETPRIJS NU € 119.950,00 

De aanbieding bestaat uit: 

  • Zeer compleet uitgeruste Hyundai Wia draaimachine SE2200LM
  • Hanwha HCR-12 cobot op Dymato HCT-1200 tafel met toebehoren
  • Up & running voor úw werkstukken. 

Neem voor meer informatie en de voorwaarden CONTACT met ons op. 

 

OVER HYUNDAI WIA 

HYUNDAI WIA Machine Tools produceert jaarlijks meer dan 10.000 cnc-gestuurde verspanende machines. Een gedeelte hiervan wordt door Hyundai Motor Corporation afgenomen voor de productie van “zero defect” automotive onderdelen. De machines moeten daarom voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Hyundai-Wia Europe is gevestigd in het Tech Cube Center in Rüsselsheim DLD met o.a. verkoopondersteuning, ondersteunende serviceafdeling, machineshowroom en groot onderdelenmagazijn. De Hyundai Wia SE22200LM behoort tot de nieuwste generatie CNC precisie draaimachines. 

MACHINE BELADEN MET HANWHA 

Als de Hanwha cobot een machine belaadt, levert dat dubbele productiviteitwinst op. De machine kan langere tijd onbemand draaien, bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend. Hierdoor vergroot u de beschikbare capaciteit én flexibiliteit. Overdag zorgt de cobot die een machine belaadt ervoor dat uw vakmensen geen fysiek belastende repetitieve handelingen, vaak een oorzaak van ziekteverzuim, hoeven te doen. Ze kunnen richten concentreren op andere taken, die méér waarde toevoegen.

Machinebelading is een saaie, repetitieve en soms gevaarlijke taak. Onze uiterst nauwkeurige collaboratieve robot plaatst artikelen in de werkhouder van de machine in de meest nauwkeurige richting en positie. En er is geen veiligheidshek nodig, een essentiële vereiste voor conventionele industriële robots. Een waardevolle toevoeging aan uw machinebedieningsproces om de veiligheid van werknemers te garanderen met behoud van hoge productiviteit en kwaliteit.

 

 

 

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.