< Terug naar de zoekresultaten
Meer informatie
over dit product?
Offerte aanvragen Bel mij terug

OnRobot: DUAL QUICK CHANGER

Features

 • Dubbele gripper adapter om twee grippers in één cyclus in te zetten
 • Versnelt de cyclusduur en verhoogt de productiviteit
 • In te zetten in combinatie met de RG2, RG6 en VG10.

OnRobot | ‘One Stop Shop for Collaborative Applications’

OnRobot is wereldwijd actief als leveranciers van ‘End-of-Arm-Tool’(EoAT) voor collaboratieve robots. De grippers van OnRobot zijn inzetbaar op alle type Hanwh HCR cobots. Vanuit het hoofdkantoor in Odense in Denemarken worden grippers ontwikkeld die het maximale uit cobots halen doordat ze gebruiksvriendelijk zijn, rendabel en veilig naast de mens kunnen werken.

Dual Quick Changer

Met de nieuwe Dual Quick Changer kunt u onze end-of-arm gereedschappen samen in één cyclus gebruiken. Met deze innovatieve oplossing kunt u twee RG2 Grippers of een RG6 Gripper met een VG10 gebruiken – de keuze is aan u. Snelle en naadloze omschakeling tussen onze gereedschappen om het gebruik van uw robots met de Dual Quick Changer te maximaliseren.De grijper is gebruiksvriendelijk en compatibel met een ruim assortiment collaboratieve en lichte industriële robots.

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.

Brochures downloaden

  Offerte aanvragen   Bel mij terug
    09:00 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00