Bezoek DYMATO tijdens de Technishow van 12 – 15 maart 2024

Dymato focust zich op totaaloplossing voor het proces bij de klant. 

Veel maakbedrijven richten zich nog steeds vooral op de mechanische bewerking van componenten, terwijl het totale proces steeds belangrijker wordt. Met name zaken als digitalisering en de interne logistiek verdienen meer aandacht. Dymato heeft oplossingen in huis of samenwerkingen met partners om bedrijven daarbij te helpen. Daarover vertellen wij u graag meer. Daarnaast presenteren wij u de nieuwste ontwikkelingen en producten van onze machinefabrikanten. 

Komt u ook bij ons langs op de Technishow? U vindt ons in hal 12C033. BESTEL UW GRATIS TICKET NU 

Enkele highlights:  

NIEUW: Röders Precisie Productie Cel: Alles uit één hand machine, automatisering en job management software.

De RPT 600 DSH biedt geïntegreerde functionaliteit door frezen, slijpen en meten te combineren in één machine. Het nieuwe thermisch concept Precitemp-technologie zorgt voor hoge stabiliteit en precisie, terwijl quasi-hydrostatische lineaire rollen geleidingen  zorgen voor  hoogwaardige oppervlakken. Efficiënte kwaliteitscontrole wordt mogelijk gemaakt door  direct te meten met meet strategieën in de machine, die ook dan meet protocollen kan genereren, waardoor aparte meetruimtes overbodig worden. Het ergonomische ontwerp en toegankelijkheid maken de machine klaar voor automatisering, met opties voor gereedschapswisselaar en draaizwenktafel.

De RCF 30 van Röders, een compacte en modulaire automatiseringsoplossing, biedt flexibiliteit met een ingebouwd gripper wisselstation voor het hanteren van pallets en gereedschappen. Het veelzijdige ontwerp maakt compacte plaatsing aan de  voorkant van de bewerkingsmachine mogelijk. Het RCF30 concept kan worden verlengd waardoor meerde machines met één oplossing kunnen worden geladen.

BEKIJK DE PRODUCTCATALOGUS | LEES MEER

 

NIEUW: Complexe bewerkingen in 1 opspanning mogelijk met Hyundai Wia multitasking machine LM2200TTSYY 

Ontdek bij Dymato de NIEUWE veelzijdige Hyundai Wia LM2200TTSYY, een geavanceerde multitasking machine met boven/onder dubbele turret & Y-as structuur voor complexe bewerkingen in één opspanning.

De FANUC-besturing zorgt voor optimale prestaties. De unieke wedge-type Y-as structuur en nieuw toegevoegde onderste Y-as vergroten de mogelijkheden. Voordelen zijn onder andere kortere cyclustijden, minder trillingen en verbeterde gebruiksvriendelijkheid. De machine is voorzien van een hoogwaardige spindel, BMT turret, speciale gereedschapsopties, bar feeder voor automatisering, en Hyundai Wia FANUC Smart Plus Control met een geavanceerd Machine Monitoring System (MMS).

DOWNLOAD BROCHURE | LEES MEER 

 

Alles uit één hand, componenten elektronica, software van Mitsubishi 

Mitsubishi Electric Producell / Diamondcell, een automatiseringscel geschikt voor Mitsubishi draad- en zinkvonkmachines, is dé oplossing voor een volledig automatisch vonkproces. Handmatige interventie en toezicht van de operator is niet nodig wanneer de instellingen zijn vastgelegd. Hart van de productiecel  is een Mitsubishi Melfa Robot RV20 met een Erowa grijper met een maximaal handelingsgewicht van 20 kg. Het Job management systeem Mitsubishi MasterCell Control maakt het geheel compleet en maakt volledige automatisering van het proces op elk moment mogelijk. Onbemande bediening 24/7/365? U beslist zelf tot hoever u wilt gaan met Mitsubishi Electric.

DOWNLOAD BROCHURE | LEES MEER 

 

NIEUW: Krachtige 7-assige Hanwha CNC langdraaimachine voor de medische industrie

De XM20 van Hanwha is een speciaal voor de medische industrie ontwikkelde 7-assige CNC langdraaimachine met een nieuwe ontwikkelde machine constructie voor een optimale stabiliteit, waardoor optimale conische oppervlakteruwheiden worden behaald die nodig zijn voor deze markt.

Het geavanceerde nieuwe model beschikt over diverse eigenschappen die de machines uitermate geschikt maken voor de medische en tandheelkundige industrie. Zoals de geminimaliseerde thermische verplaatsing, verbeterde oppervlakteruwheid en gereedschapslevensduur. De machine maakt gebruik van een krachtige 2.5 kW kruismotor en NC 32iB Plus voor het bewerken van moeilijke materialen zoals titanium. Met een hoogwaardige gereedschapswisselaar, geïntegreerde B-as, en compatibiliteit met optionele gereedschappen, biedt de langdraaimachine optimale prestaties. Verder wordt de nieuwe XM20 gekenmerkt door een precieze en stabiele structuur, energiebesparende technologie, en diverse functies voor gebruiksgemak en onderhoud. De machine is ontworpen met de nieuwste technologieën voor hoge stijfheid, lage trillingen, en verbeterde precisie, waardoor het een ideale keuze is voor nauwkeurige draaibewerkingen.

DOWNLOAD BROCHURE | LEES MEER

 

Efficiënt en ergonomisch op grootformaat met de GLX13 van GURUTZPE

Het GLX13-model, onderdeel van de GURUTZPE heavy-duty serie horizontale draaibanken,  combineert omgekeerde “V”-geleidingstechnologie met een traditionele schuifconfiguratie. Met 4+1 geleidingen voor gereedschapswagen en losse kop, maakt de machine bewerking van het werkstuk in één opstelling mogelijk, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenefficiëntie. Belangrijke kenmerken zijn verkorte inbedrijfstellingstijd, hoge precisie, optimale spanafvoer, goede ergonomie, optionele behuizing voor bescherming en reiniging, multiproces-capaciteit, en optionele geïntegreerde meting.

BEKIJK PRODUCTCATALOGUS | LEES MEER 

 

 

bavius: maximale productiviteit & snel frezen van grote aluminium constructieonderdelen.

Bij de productie van grote aluminium constructieonderdelen zorgt het 5-assige bewerkingscentrum HBZ AeroCell 250 van bavius voor optimale resultaten van begin tot eind. Hoge spaanafvoersnelheden kunnen worden behaald dankzij het uitgekiende machineconcept.

De zwenk- en draaifunctie van de ruimtebesparende, geïntegreerde palletwisselaar met twee pallets van 5000 x 2500 mm maakt laden en lossen tijdens productie mogelijk. Dit bewezen concept minimaliseert de niet-productieve tijd. Ook ergonomie is belangrijk voor bavius. De tweede pallet is horizontaal voor de machine geplaatst, waardoor deze toegankelijk is. Eenmaal geladen, kan deze dan in de werkpositie worden gedraaid. Dit concept van palletrotatie en zwenken bespaart veel ruimte.

BEKIJK PRODUCTCATALOGUS AEROCELL 

Wilt u nu alvast meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Bemachtig nu uw GRATIS ENTREE TICKET! We ontmoeten u graag op onze DYMATO stand C033 in hal 12 tijdens de Technishow in Utrecht van 12 – 15 maart, u bent van harte welkom!

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.