DYMATO op de Technishow 2024 | Hyundai Wia

UITGELICHT: Hyundai Wia LM2200TTSYY 

Complexe bewerkingsmogelijkheden verbeterd door boven/onder dubbele turret & dubbele Y-as structuur

De LM2200TTSYY maakt voor- en achterkant product bewerkingen mogelijk met dubbele spindels, dankzij de boven/onder dubbele revolver  en dubbele Y-as structuur. Met een hybride geleidingen concept, bestaande uit een combinatie van een blok geleidingen  en lineaire rollen geleidingen , biedt deze machine een uitgebreide dekking van werkstukformaten met 8” configuratie spindels. Bovendien is de machine uitgerust met de nieuwste FANUC-besturing voor optimale prestaties.

Hoogwaardige, stijve bedstructuur voor precisie

De LM2200TTSYY beschikt over een ééndelige 45° schuine bedstructuur op basis van FEM-analyse, wat resulteert in verbeterde trillingsabsorptie en thermische stabiliteit. Deze unieke constructie zorgt voor stabiele en nauwkeurige bewerkingen.

Vermindering van niet-snijtijd door snelle rapid snelheid

Dankzij de dubbele spindel, dubbele revolver , en dubbele Y-as, is het mogelijk om dezelfde bewerkingen uit te voeren aan de achterzijde van het werkstuk op de rechterspindel, wat resulteert in aanzienlijke vermindering van bewerkingstijd.

Complexe bewerking in één enkele opstelling

Met de LM2200TTSYY kunnen zowel de eerste als tweede bewerkingen worden uitgevoerd met één enkele opstelling. Gelijktijdige bewerkingen op twee spindels maken multitasking mogelijk, inclusief draaien, frezen en Y-as bewerking.

Unieke Wedge Type Y-Axis Structuur

De machine is ontworpen met een wigvormige Y-as constructie die wordt overgedragen door de gelijktijdige werking van de Y-as en de X-as. Uitstekende stijfheid maakt het mogelijk om hoogwaardige kwaliteit te leveren, zelfs tijdens zware bewerkingen.

Nieuw: Boven/Onder Dubbele Y-As Structuur

In tegenstelling tot eerdere machines met alleen een bovenste Y-as, is de LM2200TTSYY uitgerust met een onderste Y-as, waardoor de mogelijkheden voor complexe Y-as bewerkingen worden verbeterd.

Voordelen van de toepassing van een lagere Y-as:

  • Verkorting van cyclustijden
  • Vermindering van trillingen door gelijktijdige bewerking
  • Bewerking van complexe werkstukken

Hoogwaardige Spindel voor Krachtig Snijden en Precisie

De LM2200TTSYY-spindels  hebben een combinatie van dubbele kogellagers en hoekcontactlagers, wat resulteert in optimale stijfheid tijdens zware  bewerkingen. De tweede spindel kan secundaire bewerkingen uitvoeren met één enkele opstelling, waardoor de flexibiliteit en productiviteit toenemen.

BMT Revolver  voor Snelheid, Nauwkeurigheid en Betrouwbaarheid

De boven- en onder revolvers  zijn uitgerust met krachtige servomotoren en BMT houders voor hoge productiviteit en precisie. Met de mogelijkheid om 12 of optioneel 24 gereedschappen op beide revolvers  te installeren, maakt de machine geschikt voor het bewerken  van complexe producten  in één enkele opstelling.

Stafaanvoer en product afvoer  System voor Automatisering

De LM2200TTSYY kan worden uitgerust met een  stafaanvoer en product afvoersysteem  dat maakt onbemand werken  mogelijk, wat leidt tot verbeterde efficiëntie.

Hyundai Wia FANUC – Smart Plus Control

De machine wordt geleverd met de geavanceerde Hyundai Wia FANUC Smart Plus-besturing voor éénvoudig  en efficiënte bediening.

Machine Monitoring System (MMS)

  • MMS Cloud: Een op de cloud gebaseerd systeem voor het monitoren van machines , verzamelen en analyseren van operationele gegevens.
  • MMS Edge: Een op client-server gebaseerd toolmonitoringsysteem voor het verzamelen en analyseren van operationele gegevens, compatibel met client MES/ERP-interface.

DOWNLOAD BROCHURE 

BESTEL UW GRATIS TICKET NU en wij vertellen u er alles over tijdens de Technishow op onze Dymato stand 12C033!

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.