Service tarieven voor Hyundai Wia machines

Bij Dymato streven we voortdurend naar perfecte dienstverlening. Ons team is toegewijd en gefocust om u service van de hoogste kwaliteit te leveren.

Moderne CNC machines worden continu verbeterd en voorzien van de nieuwste innovaties op technologisch gebied. Wij leiden onze medewerkers voortdurend op om ook met de nieuwste ontwikkelingen op machinegebied onze klanten snel, goed en efficiënt van dienst te kunnen zijn.

Sinds 2016 zijn onze servicetarieven gelijk gebleven, ondanks stijgende kosten. Per 1 juni 2021 hebben wij onze tarieven geïndexeerd 

 

SERVICEPAKKET HYUNDAI WIA 

Naast het verlenen van service aan uw Hyundai Wia CNC machine op basis van uurtarieven is het ook mogelijk om een servicepakket bij ons af te nemen.  De ervaring leert dat preventief onderhoud de efficiëntie en inzetbaarheid van uw productiemiddelen merkbaar verhoogt. Daarmee wordt de kwaliteit van uw product gewaarborgd tegen zo laag mogelijke integrale kosten. 

DOWNLOAD de inhoud van het Hyundai Wia servicepakket. 

Heeft u nog vragen over bovenstaande of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag. 

 

 

Cookies van Dymato

Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en u de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Oke, akkoord.